Logga in
Tillbaka till översikt

En klassisk eller färgstark julgran?

Vad är julen utan julgran? Ingenting! Vilken typ av gran kommer du att ha i din butik i år? Satsar du på den traditionella granen dekorerad med julgranskulor eller är du mer inne på alternativt pynt med en färgglad blickfångare?

Den riktiga klassikern är naturligtvis granen; en oersättlig del av julen. Det är därför inte förvånande att denna står ståtligt i de flesta hem i december. 

Och med pyntandet av granen går vi all in i år! Vi ser julgranskulor i form av cupcakes, polkagrisar och glasstrutar. Men även julgranskulor med leopardtryck hänger i granen. Vill du ha något annat än julgranskulor i år? Torkade blommor ger en färgstark men naturlig touch eller vad sägs om påfågelsfjädrar för ett lyxigt utseende.

 

Är du ändå lite trött på den gröna klassikern? Satsa då i år på originalföremål med nya julelement och skapa din egna unika gran. Det handlar om volym; ju fylligare desto bättre! Till exempel gypsophila i julfärgen röd i kombination med varm kamel och ställ den mot en rosa bakgrund för en extra dramatisk effekt. Eller gör det ännu mer livfullt med en julgran gjord av pampasgräs, man kan inte annat än att älska denna fluffiga uppenbarelse. Ta ut svängarna, för i år finns det inget som är för galet.