Logga in
Tillbaka till översikt

Kreativ med julstjärnan

Naturlig inredning är trendigt. Stilen har anammat växter och naturmaterial som dekoration, vilket skapar en vänlig, mysig atmosfär. Till julen är julstjärnan redan stjärnan i showen, men i år vill vi få den att glänsa extra med en stor dos julinspiration. Låt oss ta en titt!

Julbord i naturen

En fest för sinnena, det här ståtliga bordsarrangemanget är tillverkat av en mängd naturliga material och är en riktigt livfull kreation för ett festligt julbord. På ett tjockt lager mossa placeras röda minijulstjärnor bredvid minigranar och suckulenter. Kvistar av järnek, äppel, kottar och guldsprayade löv skapar dekorativa accenter, medan mörkröda konljus bjuder på stämningsfull belysning.

Pastellfärgad jul

Fräscht, sprudlande, färgglatt: mjuka pastellfärger ger detta julbord en lätt, avslappnad look, trots de påkostade dekorationerna. Julstjärnor i rosa, gult och aprikos skapar en levande mittpunkt och som kruk- eller snittblommor ger de en festlig touch. De andra tillbehören och möblerna, från stolar till serviser, ljus och servetter, till julgranskulor i granen, återspeglar nyanserna av de stjärnformade julstjärnorna, vilket ger en harmonisk känsla. Den sparsamma användningen av starkare nyanser och guldbesticken skapar trendiga accenter. 

En naturlig adventskrans

Denna snygga adventskrans av vita julstjärnor, vallmo, lärkgrenar och lunaria (Honesty) är både elegant och naturlig. Med lite skicklighet kan du göra den själv. Utöver ovanstående blommaterial behöver du två halmkransar i olika storlekar, träspett, kranslindningstejp, torkade vattenhyacintblad, mossnålar, ljusstakar och långa ljus, samt en passande plantering och ett grunt fat eller tallrik att placera dem på. Låt kreativiteten flöda! 

Julskog

Denna smakfulla adventskrans är både konstnärlig och naturlig. Fina mossgranar och krämfärgade minijulstjärnor skapar intrycket av en vintrig tallskog på den mossomlindade halmkransramen. Kransen står på stadiga fötter av tråd så att den ser ut att sväva ovanför bordet. Rotklumparna av julstjärnor är inslagna med mossa, fastsatta med tunn tråd. Med detta tar du bokstavligen in skogen! 

Christmas Blush 

En naturlig blickfångare med en romantisk touch: denna svävande dekoration är ett trendigt alternativ till den klassiska julkransen. Basen är en halmkrans täckt med mossa och ligusterbär, sammanbunden med långa tall- och lavklädda grenar. De rosa snitt-julstjärnorna sätts i vattenfyllda blomtuber.