Logga in
Tillbaka till översikt

Skapa magi med rött

När vintern sveper in och naturens färgprakt förvandlas till ett vitt konstverk, är det dags för oss florister att kasta oss in i julens förtrollande värld. Vi bjuder in dig till en resa genom en tradtionell färgpalett, där varje bukett och dekoration är en kärleksfull komposition av säsongens mest fantastiska blommor och växter.

Röd Julstjärna - Elegans och Värme 
Inget symboliserar julens värme och kärlek som den ikoniska röda julstjärnan. Med sina livfulla blad som strålar som stjärnor ger den varje arrangemang en känsla av magi och hopp. Låt denna fantastiska blomma vara själva hjärtat i dina julbuketter och dekorationer.

Granar av Barr - Naturlig Skönhet
Ingen jul är komplett utan den doftande närvaron av granar. Skapa storslagna dekorationer och träd med barr och blad. På så sätt får du inte bara en frisk och underbar doft, utan också en rustik charm som omfamnar julens sanna anda.

Röda Anemoner - En Symbol för Kärlek och Glädje
Låt de röda anemonerna dansa i dina dekorationer som små livliga stjärnor! De delikata kronbladen skapar en levande färg som kommer att fånga kundernas ögon! 

Röd Ilex - Julens Glöd
Ilexen är alltid en favorit när det gäller att addera färgstarka gnistor till buketter och dekorationer! Denna bärprydda och glödheta skönhet är perfekt att använda för att skapa en känsla av ”volym”. Strössla med ilex över allt i år!


Så, kära florister, låt er kreativitet blomstra som aldrig förr! Med röda julstjärnor, röd ilex, röda anemoner och granar skapade av barr och blad, kan du erbjuda dina kunder magiska julbuketter och dekorationer som inte bara är vackra att se på, utan också bär på själva essensen av julens hjärtevärmande känsla. Låt blommorna tala för sig själva och sprida glädje och kärlek där de än når. Merry Christmas!