Logga in
Tillbaka till översikt

Forever Plants – smart, innovativt och hållbart

Ett innovativt och framgångsrikt familjeföretag, där växter odlas och kulturer möts på det smartaste och mest hållbara sättet.

I mer än 30 år har Forever Plants specialiserat sig på att producera tropiska växter. Det är även deras passion, eftersom växter hjälper dem att nå sitt mål: att göra världen friskare och gladare.

Kalla det galet, men de tror att det är möjligt. Forever Plants tror på ett innovativt sätt att arbeta. De var en av de första med det - numera - välkända Walking Plants System. De verkar för framtiden, så att de kan kan värma växthusen med jordvärme. Denna odlare tror även på kunskapsutbyte. Därför bjuder de regelbundet in studenter för att hjälpa till i tankearbetet och på så sätt göra arbetet ännu smartare.

Denna odlare tror att det är bra för kollegor att bidra till verksamheten i ett vidare perspektiv, i stället för att begränsa dem till sin egen uppgift. Men framför allt tror de på hållbarhet. Tillsammans gör de allt de kan för att säkerställa en så hälsosam framtid som möjligt. Tillsammans är vi starkare.