Logga in
Tillbaka till översikt

Överraskande, ansvarsfullt och pålitligt

HL Hogervorst utför odling och drivning av blomsterlökar i Noordwijk. De använder lökarna som de professionellt odlar själva för att sedan driva lökarna i krukor. Som ett resultat vet de exakt vilken kvalitet de har hemma.

HL Hogervorsts motto är "överraskande, ansvarsfullt och pålitligt", med hjälp av det erfarna och entusiastiska teamet ser de till att deras motto blir verklighet.


Hög kvalitet

Med Home & Garden Beauties erbjuder de ett brett sortiment av lökar med hög kvalitetsnivå. HL Hogervorst använder de bästa sorterna för kruklökar, som till exempel hyacintens Pearl-sorter. Dessa lökar odlas manuellt för hand. Efter en årlig process med plantering, lyftning, urval och behandling är lökarna redo att krukas efter 3 till 4 år. Tack vare denna noggranna process kan de erbjuda en blomningsgaranti.

 

Respekt

Varje växt är producerad med respekt för människa och miljö. Användningen av växtskyddsmedel, konstgödsel, vattning, energi och avfall registreras och minimeras så mycket som möjligt.

foto



Överraskande

Även i år har HL Hogervorst fina nya produkter inom arrangemang samt ett nytt sortiment narcisser, muscari och tulpaner. Till exempel Muscari Mix 9 cm, bestående av 3 eller 4 sorter i en bricka. Däribland även Muscari Emmy: en blå sort med vita kanter på klockorna och en lång, praktfull klase. Ganska snart in i blomningsfasen kommer en vit tofs att blomma i toppen. Josina och Adriana är vackra, rikt blommande narcisser med en medelstor blomma. En 9 cm kruka ser genast ut som en ”vas” med blommor.

Nyfiken på produkterna från HL Hogervorst? Se utbudet här.