Logga in
Tillbaka till översikt

Du är så speciell – Phalaenopsis Alla hjärtans dag-special

Letar dina kunder efter någonting annat än en ring till Alla hjärtans dag? En Phalaenopsis är i år den perfekta Alla hjärtans dag-presenten.

Det finns många möjligheter, men valet beror på vilket budskap du vill förmedla. Den ena säger att hon är den rätta för dig, medan den andra symboliserar det starka bandet mellan er.

Min enda Singolo

Med den enblommiga Phalaenopsis visar du att hon är den rätta för dig. Singolo är den första av sitt slag. Den har ett iögonfallande utseende, med en enda vacker, stor blomma, som sticker ut högt över bladen. En sällsynt och innovativ gåva. Dessutom är Singolo otroligt stark och finns i en rad olika färger. 

Ett förhållande lika starkt som en Ponto

Kompletterar ni varandra och är ni båda varandras stöttepelare i livet? Då beskriver Ponto er kärlek perfekt. De vackra stjälkarna med fantastiska blommor möts i luften. Resultatet? En bro gjord av blommor, fascinerande att se. Glöm inte att välja två dekorativa krukor för pricken över i:et!

Doften för henne

Tvekar du mellan en parfym och en bukett till Alla hjärtans dag? Oroa dig inte, vi har den perfekta kompromissen! Det finns nämligen en underbart doftande orkidé. Beroende på vad din partner föredrar, kan du välja en med en sötare eller en intensivare doft. Doften är särskilt framträdande på morgonen, eftersom pollinierna är mest aktiva på natten. De omvandlar CO2 till syre och via denna process skapas en naturlig parfym. En omtänksam gåva till alla som du önskar en underbar start på dagen. Den doftande orkidén finns i olika färger, alla med sin egen doft.

Ett hjärta som slår

Visa henne din kärlek och ge henne en Phalaenopsis i form av ett hjärta. De graciöst böjda stjälkarna, vars toppar har vikts nedåt, bildar ett hjärta av blommor. Dessutom ger järntråden det nödvändiga stödet under tillväxten för att skapa detta konstverk. Så se till att ”ge” ditt hjärta till din älskling denna Alla hjärtans dag.

Se vårt orkidésortiment för att sticka ut inför Alla hjärtans dag!