Logga in
Tillbaka till översikt

Vilken ros passar din alla hjärtans dag-dejt?

Vad har du för planer för alla hjärtans dag? Någonting sportigt, kulturellt eller väldigt romantiskt? En sak är säker, glöm inte att överraska din älskling med en vacker bukett rosor! Det finns en favorit som passar varje typ av dejt! Överraska din älskling med din kreativitet och en fin blombukett. Nyckeln till hjärtat!

Romantisch

Romantisk dejt:
Ros Red Naomi

Satsar du på en traditionell middag med levande ljus? Båda elegant uppklädda för att njuta av era favoriträtter tillsammans. Det finns bara en blomma som passar detta tillfälle perfekt och det är naturligtvis den röda rosen, som står för den starka kärleken mellan er. Rosen förmedlar budskapet ”jag älskar dig” och det är precis vad du vill att din älskling ska veta.

 

Celeb

Filmdejt:
Ros Celeb

Har du en intim kväll planerad för att se er favoritfilm tillsammans? Filmer kan väcka alla möjliga känslor, så att ni lär känna nya sidor av varandra. Med en bukett av rosen 'Celeb' visar du att du gillar den andra personen och får hen att känna sig som celebriteterna från filmen.






Picknick

Picknickdejt:
Ros Harmony in Peach

En mysig picknick med goda hemlagade rätter och djupa samtal om livet? Köp då hem en bukett persikofärgade rosor! De lugnande färgen passar en sagodejt som denna. Rosen 'Harmony in Peach' uttrycker er uppskattning för varandra, liksom att planera en omtänksam dejt som denna. 





 

Ocean Song

Promenaddejt:
Ros Ocean Song

Satsar du på en promenad? På stranden, genom staden eller i skogen? Prata lugnt och hålla varandras händer, så oskyldigt men otroligt bedårande, precis som den lavendelfärgade rosen. Överraska din ”kärlek vid första ögonkastet” med rosen 'Ocean Song' när du förklarar din kärlek till din själsfrände. 

 

 

 

Good times

Kulturdejt:
Ros Good Times

Satsar du på en kulturell utflykt? Lite sigtseeing, ta en härlig promenad och prata? På så sätt lär ni inte bara känna varandra, utan även omgivningen. Vad är då bättre än en gul ros? Den symboliserar ett varmt minne, precis som det ni skapar tillsammans just nu. Rosens namn säger allt: goda tider! 


 

 

Carpe diem

Sportdejt:
Ros Carpe Diem

Är ni båda inbitna sportfantaster? Oavsett om det är fotboll, gymnastik eller hockey. Gillar ni att skrika och heja tillsammans? Och planerar du att gå och se er favoritklubb, då är en bukett orange rosor någonting för dig. Den står för entusiasm och passion, vilket inte bara passar er relation, utan även er gemensamma hobby.

 

Fiesta

Dejtnight:
Ros Fiesta

Planerar du ett besök till den lokala baren eller till en klubb någon annanstans som ni båda gillar? Börja med drinkar och prat om allt och ingenting, för att senare på kvällen våga en sväng på dansgolvet. Att ha roligt tillsammans är vad det handlar om, precis vad rosen 'Fiesta' säger till dig! De glada färgerna kommer att få din älskades ögon att gnistra.

 

Adventure

Äventyrsdejt:
Ros Adventure

Är ni båda äventyrare? Alltid på jakt efter adrenalin? Och har du planerat en adrenalinfylld dejt för din partner denna alla hjärtans dag? Då passar rosen 'Adventure' din plan perfekt. Eftersom ni båda är våghalsar, bjuder denna ros in din stora kärlek till en framtid full av äventyr. Denna glada ros utstrålar lust, romantik och begär; precis som känslorna ni har för varandra.