Logga in
Tillbaka till översikt

Grow like a pro

Odlarna av märket Dolc'Amores, Pligt Professionals, tillhandahåller ett brett utbud av produkter året runt, med allt från flådiga rosor och festliga begonior till höstens skönhet: Princettia. Alla dessa pärlor utgör levande tillskott till allas interiör och finns i stora volymer.

Alla deras växter är utvalda utifrån stark genetik, raffinerade detaljer och ett unikt utseende. Våra odlingsspecialister låter växterna växa och blomma med yrkeskunnigt hantverk; hållbart med respekt för människa och miljö.


Hjärtat

Pligt Professionals är företaget bakom märket Dolc'Amore. Ett familjeföretag med mer än 100 års erfarenhet av odling. Med sina tre moderna plantskolor är de bland de bästa i Europa när det kommer till progressiv, innovativ och CSR-baserad odling. De besitter kvalitetscertifikat som MPS-A, MPS GAPS, MPS SQ, Planet Proof och plantskolorna uppfyller standarderna för ‘Groen Label kassen’. För Pligt Professionals betyder CSR helt enkelt: att göra affärer på ett ärligt sätt; för både människa och miljö/klimat. Lagom men med passion.

 

Grundare

Hjärtat i Pligt Professionals är Gert och Arjan van der Pligt. De delar passionen att förvandla varje hem med sina Dolc'Amore-juveler till en plats där du kan koppla av och känna dig bekväm.

Gert van der Pligt trivs bäst när han går runt i växthusen mellan plantorna. Hållbarhe är något som Gert sysslar med dagligen. Han drar sig inte för en utmaning och förnyar ständigt företaget för att komma ett steg närmre en hållbar framtid. När det samtidigt resulterar i högsta kvalitet är hans uppdrag lyckat. "Det kärleksfulla leendet efter att någon ger eller tar emot en Dolc'Amore-present, ger oss en varm känsla varje dag, det är det vi gör det för", säger Gert stolt. "Det är därför Dolc'Amore-växter är vackra blommor med en guldkant." 

Arjan är som gladast när han omger sig av människor. Social och tillgänglig som han är försöker han ta fram guldet i varje medarbetare. "Varje person inom vårt företag gör sin unika insats. Vi tycker också att det är viktigt att satsa på det tillsammans i ett team. När vackra växter lämnar exportområdet på eftermiddagen, på väg till en nöjd konsument, är jag oerhört stolt över mitt team som förberett det med omsorg och kärlek!"