Logga in
Tillbaka till översikt

Beundrare av Campanulan

En färgsprakande marktäckare, glad planteringsväxt eller blommande krukväxt: Campanula addenda kan allt. Därför är det hög tid att lära känna denna allsidiga växt lite bättre!

Det går inte att ignorera Campanulas blomsterprakt. De vita och lila blommorna trivs bra i jorden men klarar sig även fint i en ampel eller i en kruka inomhus. I en ampel kan Campanula växa åt alla håll och kanter vilket ger ännu fler blommor att njuta av! Det är en flerårig lättskött växt som passar i många olika sorters trädgårdar. Låt växten härja fritt i en vild naturträdgård eller kombinera Campanula med vackra, pastellfärgade krukor för en romantisk känsla. Eller använd växten för att bryta av med i en elegant, modern trädgård. Visste du att bin och fjärilar avgudar de lila och vita blommorna? Med Campanula hjälper du naturen en bit på traven.   

 

Vi är stort fans av Campanula Addenda. Växterna är av oöverträfflig kvalitet och detta i kombination med miljövänliga odlingsmetoder gör Campanula till en favorit hos våra Planthunters.