Logga in
Tillbaka till översikt

Delicate as a baby’s breath – Gypsophila

Lika mjuk som ett moln och finns i många färger. Möjligheterna att styla Gypsophila är oändliga. Dessutom berättar blomman en historia, vilket gör den till ett perfekt komplement i vilken bukett eller vilket arrangemang som helst.

Blomman har en djup betydelse, så när du ger bort en bukett med Gypsophila, ger du evig och oskuldsfull kärlek. Dessutom uttrycker den en meningsfull vänskap eller ett tack. Det är den perfekta blomman för speciella tillfällen, som ett bröllop, en babyshower eller i samband med ett barns födsel. I vissa kulturer ges den till och med till mammor efter nedkomsten för att önska dem lycka till och ett hälsosamt liv. 

 

Gypsophila är känd som det perfekta komplementet i en bukett, eftersom denna sköra skönhet, med sina tusentals små blommor, utstrålar lugn. Prova att kombinera två sorter för en mer attraktiv och iögonfallande helhet. Den ena sorten har större blommor än den andra, vilket gör att de förstärker varandra. 

Gypsophila finns naturligt i två färger: vit och rosa. Men med hjälp av färg, kan de förändras i regnbågens alla färger. Den passar även fint med vilken blomma som helst, från solrosor till en orkidé eller anthurium. Det betyder att denna året runt-produkt kan användas på ett helt nytt sätt varje säsong – kameleonten bland blommorna!