Logga in
Tillbaka till översikt

OK Plant - Colourful in every season

OK Plant strävar efter att vara en trendsättande odlare av gröna och blommande växter och uppfylla kundernas förväntningar. De går till ytterligheter, till exempel kombinerar de växter med egenutvecklade dekorativa krukor för att matcha de senaste hem- och inredningstrenderna.

De erbjuder också totala marknadsförings- och försäljningslösningar genom att bland annat utveckla distinkta och användarvänliga produktdisplayer. Med sitt livsstilsvarumärke Kolibri Company skapar de en behaglig atmosfär i hemmet med orkidéer och gröna växter.

Bakom varumärket
Kärnan i Kolibri Company är Rob och Desiree Olsthoorn, ägare av OK Plant. De delar passionen att förvandla varje hem till en plats där du kan varva ner och känna dig bekväm. Ett familjeföretag med mer än 30 års erfarenhet av att skapa sofistikerade och flamboyanta växter, främst orkidéer, som på ett naturligt sätt berikar livsmiljön.

 

Precis som att kolibrin och orkidén gör varandra bättre, är Kolibri Companys produkter och tjänster resultatet av en framgångsrik korsbefruktning mellan orkidéer, matchande gröna växter och hemtillbehör, som berikar interiörer på ett naturligt sätt. Låt dig inspireras i Kolibris showroom i Naaldwijk, Nederländerna, där du själv kan uppleva denna gränslösa skönhet.

 

Hållbarhet

OK Plant har länge vetat att naturen har mycket att erbjuda. Inte bara i form av högprofilerade orkidéer och växter som utmärker sig genom sitt utseende, utan också genom den inre skönhet de har att erbjuda.

I sina växthus odlar de premiumorkidéer och gröna växter, utvalda tack vare sina förfinade detaljer och unika utseenden. Med hantverksskicklighet producerar de miljövänliga och socialt ansvarsfulla produkter på högsta möjliga nivå. Hållbarhetsmärkningarna (MPS SQ, MPS GAP, MPS A+, MPS Product Proof) är ett bevis på detta. Det är så de låter växter växa och blomma; hållbart med respekt för människa och miljö.

 

Se Kolibri Companys produktsortiment nedan.