Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Planthunter Ed

OP JACHT NAAR HET MOOISTE VOORJAARSGOED

"Ik werk al jarenlang bij Noviflora als tuinplantenspecialist. Dagelijks ga ik op pad, op zoek naar mooie tuinplanten."

Lees meer

Dendrobium, Oncidium & Paphiopedilum

THE SAME BUT DIFFERENT


Bijzondere beauty's met spectaculaire bloemen en bladeren, in prachtige kleuren en patronen, even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes; ontdek de Dendrobium, Oncidium en Paphiopedilum

Lees meer

Montis

Kweker

DURF, VISIE EN VOORAL KEIHARD WERKEN, DAT IS MONTIS!

Kwekerij Montis, wordt gerund door de familie van den Berg. Op twee locaties worden diverse producten geteeld.


Lees meer

Germini

Bloemen

KLEURRIJK EN FIJN: DE GERMINI

Het kleine zusje van de felle, geliefde en kleurrijke Gerbera. Dezelfde vrolijke uitstraling, en door de subtiele maat ook perfect te gebruiken in kleinere boeketten. Of gewoon helemaal solo in een kleine vaas; de bloem heeft genoeg persoonlijkheid om ook alleen te kunnen stralen!

Lees meer

Pasen

 

EEN PAARS EN
PASTEL PASEN

Lang werd paars gezien als een ouderwetse, truttige kleur, maar nu maakt de kleur zich in al zijn schakeringen op voor een ware comeback.

Lees meer

 

GROENE HAAG ZONDER GEDOE MET DE ILEX

Het hele jaar door veel groen in de tuin zonder te veel gedoe? Een groene haag die verschillende soorten weersomstandigheden kan overleven? Met een Ilex bol, of Japanse hulst, zit je goed.

Lees meer

 

CITRUSBOOM: GEURIG EN FRUITIG

Een boom die het hele jaar door groen blijft; zo kom je zelfs de laatste koude maanden door. De citrusboom wordt al heel lang gekweekt- al ruim 4000 jaar – en heeft een fijne, zoete geur.

Lees meer