Menu
Inloggen

TRICK-OR-TREAT!

Ga voor spannende vormen
en kleuren om de mysterieuze
sfeer van Halloween te pakken.

Please step in for a treat

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Hunters

MEET PLANTHUNTER SYBREN

"Het spotten van mooie handel is echt een passie van mij. Mijn focus ligt op seizoensproducten. Zo ben ik tijdens het herfstseizoen ongeveer vier dagen per week in Duitsland te vinden waar ik bij kwekers op bezoek ga en typische Duitse tuinplanten spot."

Lees meer

Indoor planten

THE SAME, BUT DIFFERENT - ORCHIDEEËN

Ook orchideeën, maar dan anders, en wat minder bekend dan de Phalaenopsis die we veel zien. Bijzondere beauty’s met spectaculaire bloemen en bladeren, in prachtige kleuren en patronen, even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch.

Lees meer

Event

3-5 NOVEMBER TRADE FAIR AALSMEER


Ben jij benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector? Denk aan productlanceringen, demo’s, duurzame innovaties en dat alles omringd door een palet aan kleuren en geuren. Bezoek dan de Trade Fair Aalsmeer 2021 tussen 3 en 5 november! 

Meld je aan als bezoeker

Bollen

IN DE HERFST GEPLANT, IN HET VOORJAAR GENIETEN VAN EEN KLEURRIJKE BLOEMENZEE

Wie droomt er niet van een weelderig bloeiende tuin zoals Piet Oudolf ze ontwerpt? Toch zijn groene vingers niet nodig voor een prachtige bloemrijke tuin, want een zak met bloembollen is zo geplant.

Lees meer

Kwekers

DUURZAAMHEID EN 100% KLIMAATNEUTRAAL - FACHJAN

Fachjan is een familiebedrijf waar inmiddels de 3e generatie aan het roer staat. Met een totale grootte van bijna 100.000m², verdeeld over drie kassencomplexen staan tropische en subtropische kamerplanten van 10cm tot wel 14m.

Lees meer

Droogbloemenboeket

Bloemen

BOEKET MET EEN BASIS VAN GEDROOGDE BLADEREN

Sofie Danielson heeft een arrangement met natuurlijke materialen gemaakt. Wil jij ook zoiets maken? Volg haar proces stap voor stap.

 

Lees meer

Helleborus

Outdoor planten 

WINTERSE BLOEIER

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten winterslaap houden.

 

Lees meer

Merken 
LESS PLASTIC.

Voor een industrie die de natuur als belangrijkste bron gebruikt, hebben we de neiging veel plastic te gebruiken. Dit plastic beschermt de planten tijdens het transport en zorgt voor een uniforme uitstraling. Dit plastic dient, als het eenmaal aankomt, niet langer een doel. 

Lees meer

OP BLOEMENREIS NAAR ZUID-AFRIKA


Zuid-Afrika kennen we natuurlijk allemaal van de junglesafari’s, de heerlijke wijn en Kaapstad, maar wist je dat Zuid-Afrika de meest diverse planten en bloemen habitat heeft in de wereld?

Lees meer