Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Planthunter

VLOG ORCHIDEEËN EXPERT ARNO ZWINKELS

In deze vlog staan de orchideeën van Opti-flor centraal. Wat maakt deze planten zo bijzonder?

Lees meer

Acqua oplossingen

PLANTEN ZONDER WATERTEKORT

Iedereen kijkt met smart uit naar de vakantieperiode. Geen verplichtingen, heerlijk relaxen, niks moet en alles mag. Voor planten is deze tijd echter minder rooskleurig.

Lees meer

Deal

Gardenlina™

DE BUITEN-BLOEIER VOOR TUIN, TERRAS EN BALKON 

Gardenlina vraagt weinig onderhoud, is bestand tegen temperatuur-verschillen en heeft maar weinig water nodig.

Lees meer

Planthunter

OP ZOEK NAAR DE BESTE DEALS?

Op jacht naar planten en bloemen voor een leuke prijs? Zo'n zoektocht kan veel tijd in beslag nemen, want je wil natuurlijk wel de beste deals vinden. Onze Planthunter Patrick van Geest snapt dit.

Lees meer

Bloemen

BLOEMEN VAN DE ZOMER

Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer soorten bloemen ook weer beschikbaar zijn. De ene bloem nog mooier dan de ander. Naast de koningin van de zomerbloemen, de zonnebloem, zijn er nog veel meer soorten die net zo'n vrolijk zomergevoel opwekken.

Lees meer

Een ‘living wall’ met klimplanten

Lees meer

Online update: filters voor duurzame producten

Lees meer

Kweker

FINEST KWEKER - BROMELIA SPECIALIST

Bij Bromelia Specialist leven ze tussen de Bromelia's. Hun enthousiaste team doet er alles aan om de hele wereld enthousiast te maken voor deze boeiende plant.

Lees meer