Menu
Inloggen

FOREST FEVER

Herinner je de vreugde en het rustgevende gevoel van wandelen door het bos op een heerlijke herfstdag? Een frisse neus halen en dennenappels rapen om te gebruiken als decoratie.

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Bollen

PLANT NU, GENIET LATER

Wie droomt er niet van een weelderig bloeiende tuin zoals Piet Oudolf ze ontwerpt? Toch zijn groene vingers niet nodig voor een prachtige bloemrijke tuin, want een zak met bloembollen is zo geplant. Een paar maanden wachten, en in het voorjaar genieten je klanten van een kleurrijke bloemenzee of een vrolijke bloembak op het balkon. Welke bollen raad jij hen aan?

Lees meer

 

EEN WINTERS ROOD WONDER

De zomer is officieel voorbij. De dagen beginnen somber en grauw aan te voelen, en uit het raam kijken zal je niet bepaald opvrolijken met alle planten en bomen in hun vergaande glorie. Maar klassieke rode planten, zoals de Skimmia, zorgen ervoor dat er nog genoeg te zien is als je naar buiten kijkt.

Lees meer

 

 

EEN GROEN MEESTERWERK

Door het verstoorde ecosysteem ligt de focus steeds meer op het helpen van Moeder Natuur. Niet alleen door milieuvriendelijk te leven, maar ook door elk mogelijke ruimte te vergroenen, maar natuurlijk wel op een trendy manier! De mogelijkheden van mos kunstwerken zijn eindeloos en de ontwerpen die we tot nu toe hebben gezien zijn prachtig.

Lees meer

 

GEEF OGREEN CLEAN MACHINES CADEAU

Ben jij op zoek naar een origineel en duurzaam geschenk als dank voor een fijne samenwerking met relaties, partners of medewerkers? Geef dan een Clean Machine cadeau!


Lees meer

chrysanthemum

Pluischrysant

LAAT JE BETOVEREN

Op zoek naar de ultieme manier om de herfst in te luiden? De kleurrijke pluischrysant is de perfecte remedie voor een grauwe dag. Met haar betoverende bloemlinten en opvallende bloemgrootte is de stijlvolle pluischrysant een lust voor het oog. 

 

Lees meer

Kolibri Company

OK Plant

BEHIND THE BRAND

Kolibri is hét lifestylemerk voor een prettige sfeer in huis met orchideeën en groene planten: een plek maakt waar je tot rust komt, je goed en gelukkig voelt.

 

Lees meer

HUNTER BARRY

Iedereen heeft een andere smaak, dus soms is het een uitdaging om een assortiment samente stellen met daarin iets leuks voor elke klant. Tijdens het hunten zet ikmijn persoonlijke voorkeuren opzij en houd ik rekening met de diversiteit vanklanten.

Lees meer