Inloggen

DELICATE AS A
BABY’S BREATH

Zo zacht als een wolk en beschikbaar in vele
kleuren. De mogelijkheden om de Gypsophila te
stylen zijn eindeloos. Daarnaast vertelt de bloem
een verhaal, dit maakt het een perfecte toevoeging
in elk boeket of arrangement.

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

DE GEUR VAN DE LATHYRUS

Door de vrolijke, tedere uitstraling en de eindeloze kleurkeuze is de Lathyrus een populaire bloem, een die elk jaar terugkeert als de zon weer begint te schijnen. Ook de geur van de Lathyrus is bijzonder, het doet denken aan volle velden met verse bloemen in de zomer. Niet zo gek dat de zoete aroma van deze bloem zo geliefd is bij parfumhuizen.

Lees meer

Leo van der Harg

NOT THE BIGGEST, BUT THE BEST

Leo van der Harg B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1997 Kordana potrozen kweekt. In januari 2021 hebben de twee zoons van Leo van der Harg (Wouter & Pieter), het bedrijf overgenomen. Zij zijn de 3e generatie die aan het roer is binnen dit familiebedrijf.

Lees meer

 

OSTEOSPERMUM, DE ULTIEME ZONAANBIDDER

Onder de zonaanbidders maakt de Spaanse margriet of Afrikaans madeliefje – de namen waar de osteospermum ook naar luistert – het wel heel bont.


Let's chase the sun

UNIQUE
HANDPICKED ITEMS

Elke dag gaat onze inkoper en chef Musthaves, Rudy, van kweker naar kweker om nieuwe groene en fleurige schatten uit te zoeken, die kunnen worden toegevoegd aan de Musthaves collectie. Wil je meer weten over het Musthaves-concept? Wij hebben Rudy geïnterviewd om er alles over te vertellen.

Lees het interview

Campanula

FAN VAN DE
CAMPANULA

Een kleurrijke bodembedekker, vrolijke potplant of bloemende kamerplant: de campanula addenda is het allemaal. Tijd om deze fijne plant wat beter te leren kennen!

Lees meer

Seringen

VROLIJKE SERINGEN

Al eeuwenlang zijn seringen erg geliefd, zowel vanwege hun prachtige uiterlijk als de zoete geur. Deze vrolijke bloeiers hebben niet veel onderhoud nodig en kunnen bovendien erg oud worden, zo zijn sommige wel honderd jaar. Ideaal voor je klanten zonder groene vingers die niet ieder jaar hun tuin opnieuw willen beplanten.


Lees meer

NOVIFLORA, FIFTY YEARS OF FRONTIERS

Noviflora, fifty years of frontiers. Want grensverleggend, dat zijn we. Dit begon al toen oprichter Hans van Reisen in een VW Kever zonder verwarming, maar mét kofferbak vol bloembollen vanuit Nederland naar Zweden vertrok.

Lees meer