Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Hunter

BARRY - OP ZOEK NAAR TERRASTOPPERS

Mijn hunts zijn met name gericht op exclusieve planten en producten van de mooiste kwaliteit. Door mijn jarenlange ervaring weet ik waar onze klanten naar op zoek zijn op het gebied van kamer- en tuinplanten en seizoenproducten.

Lees meer

 

MEDITERRANE INSPIRATIE

Iedereen die op vakantie gaat, neemt graag een souvenir mee naar huis om de herinnering aan dat speciale moment voor altijd vast te houden. Mediterrane planten nemen je mee in het karakteristieke mediterrane gevoel met geur, kleur en smaak om de vakantie-ervaring levend te houden.

Lees meer

Duurzame filters

WEBSHOP FILTERS VOOR DUURZAME PRODUCTEN

Duurzaamheid is in onze ogen geen onderscheidend vermogen, maar de nieuwe norm. Als klant bepaal je zelf hoe hoog je de lat legt.

 

Lees meer

Zomerbloemen

BLOEMEN
VAN DE ZOMER

Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer soorten bloemen weer beschikbaar zijn. Naast de koningin van de zomerbloemen, zijn er nog veel meer soorten die net zo’n vrolijk zomergevoel opwekken.

 

Lees meer

Spring deals

 

KLAAR VOOR DE START? GAS!

Maak een pitstop in onze shop en zorg ervoor dat je klanten een goede reden hebben om naar jouw winkel te racen. 

Shop now

Berg Lisianthus

JAARROND ENKELBLOEMIGE LISIANTHUS

Met veel plezier is Berg Lisianthus dag en nacht bezig om mooie en bijzondere bloemen te kweken en te zorgen dat jij daar lang plezier aan kunt beleven. Sinds 1989 zijn Wim en Hans van den Berg kwekers van enkelbloemige Lisianthus. 

Lees meer

 

WHAT'S NEW FOR YOU?

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Onze visie

LOCAL PARTNERSHIP TO IMPROVE YOUR FLORAL BUSINESS

Wij willen het beste resultaat voor onze klanten realiseren. Of dit nu gaat om meer rendement in opbrengst per vierkante meter voor een retailer, de meest verse bloemen en planten voor een bloemist of verkoop-bevorderende concepten voor onze groothandelsklanten.

Lees meer