Menu
Inloggen

WELKE ROOS
PAST BIJ JOUW
VALENTIJNS DATE?

Wat zijn jouw plannen voor Valentijnsdag? Iets sportiefs,
cultureels of juist heel romantisch? Eén ding is zeker, vergeet
niet je lover te verassen met een prachtig bouquet rozen!

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Erotische planten

VERLEIDSTERS & VERLEIDERS

Van de namen of looks van sommige planten kun je behoorlijk rode oortjes krijgen. Vrouwentong, vingerplant, condoomplant, om maar een aantal voorbeelden te geven. Tijdens de maand van de liefde is het dan ook meer dan toepasselijk om je winkel te vullen met een paar van deze sexy planten.

Lees meer

 

Ammerlaan The Green Innovator

DUURZAAM IS GEEN BEGRIP, MAAR EEN MINDSET

Ammerlaan The Green Innovator was en is een pionier op het gebied van geothermie. Het bedrijf van Léon en Menno Ammerlaan kweekt per jaar ruim 1 miljoen grote groene planten in allerlei soorten en variëteiten voor de vergroening van onder meer woonkamers en kantoren. Daarnaast heeft Ammerlaan in 2019 hun nieuwe geothermie bron in gebruik genomen.

Lees meer

 

SPROOKJESACHTIGE
VLINDERORCHIDEE

Stralend wit, kuikengeel, maar ook citroen en zacht oranje. Roze van poederig tot hot pink. En paars van lila tot purper. En dat ook nog uitgevoerd in de meest fantastische patronen met stippen, strepen, sproeten en schalkse randjes. De bloemen kunnen zowel groot als klein zijn en sommige hebben zelfs een lichte geur. Kortom: het kán gewoon niet op met de bloemen van vlinderorchidee.

Lees meer

MUSTHAVES

Elke dag gaat onze inkoper en chef Musthaves, Rudy, van kweker naar kweker om nieuwe groene of fleurige schatten uit te zoeken, die kunnen worden toegevoegd aan de Musthaves collectie. Wil je meer weten over het Musthaves-concept? Wij hebben Rudy geïnterviewd om er alles over te vertellen.

Lees meer

Cupido’s Valentijnskransen

CUPIDO’S
VALENTIJNSKRANSEN

Wat maakt Valentijnsdag zo speciaal? Misschien omdat deze dag volledig in het teken staat van romantiek en liefde, of omdat je winkel volledig is gevuld met bloemen en planten in allerlei tinten roze en rood. Wat de reden ook is, Valentijnsdecoratie is niet weg te denken op Cupido’s favoriete dag!

Laat je inspireren

Hunter Sybren

HUNTER SYBREN

Het spotten van mooie handel is echt een passie van mij. Mijn focus ligt op seizoensproducten. Zo ben ik tijdens het herfstseizoen ongeveer vier dagen per week in Duitsland te vinden waar ik bij kwekers op bezoek ga en typische Duitse tuinplanten spot. Als dit seizoen weer voorbij is, richt ik me op een andere seizoensproducten, zoals de bol-op-pot. Dit maakt mijn werk erg afwisselend.

 

Lees meer

 

 

ROMANTISCHE RANONKEL

Het is bijna niet te geloven dat uit zo'n klein bloemknopje uitgroeit tot zo'n prachtige bloem. De ranonkel heeft verschillende laagjes bloemblaadjes, die zich stuk voor stuk openen, zodat er steeds meer van het hart tevoorschijn komt.

Lees meer