Menu
Inloggen

DE GEUR VAN
DE ZOMER MET
DE LATYRUS

Door de vrolijke, tedere uitstraling
en de eindeloze kleurkeuze is de
Lathyrus een populaire bloem.

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

PLANTHUNTER GLENN

"Ik zoek de beste orchideeën en kamerplanten. Als sportliefhebber pur sang zie ik hunten als een echte sport en ben ik altijd op zoek naar de ‘talenten’ in de markt."

Lees meer

Bloemen

DICHTEN MET DE MATTHIOLA

Pastelkleurige, kelkvormige bloemen heten je welkom in een nieuw seizoen van hoop, liefde, warmere dagen en zwoele nachten.

Lees meer

 

PLIGT PROFESSIONALS - DRIVEN BY PASSION

Mensen blij maken met een plant! Dat is de missie van Pligt Professionals. Met liefde en passie produceert deze kweker een 12-tal bloeiende planten die hun weg naar de consument vinden.

 

Lees meer

Orchidee

 

SPROOKJESACHTIGE VLINDERORCHIDEE

Deze groene ballerina laat aan een elegante, hoge steel een weeldigere bloemenkam bloeien, waardoor de Phalaenopsis een sprookjesachtige verschijning is.

 

Lees meer

Potten

 

VOOR ELKE PLANT EEN POT

Fleurige planten in pastelkleuren? Check! Een statement pot om ze in te zetten? Bijna check… Kies de mooiste potten voor in jouw winkel en laat je planten nog meer stralen dit voorjaar. Welke pot kies jij?

 

Lees meer

Best Buy

 

BEST BUY

Op zoek naar bloemen en planten met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Shop now