Menu
Inloggen

Spotlight Products

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Planten

SKIMMIA, HET VIER-SEIZOENEN-WONDER

Het hele jaar door laat deze struik (officieel Skimmia japonica) zich steeds op een nieuwe manier zien. Vaste waarde is het leerachtige blad dat het hele jaar prachtig groen blijft.

Lees meer

Planten

HI THERE HELLEBORUS

Daar is hij weer: de Selections Helleborus! Voor iedereen die op zoek is naar een Helleborus van de beste kwaliteit voor de beste prijs, maar geen tijd heeft om door het grote aanbod van deze populaire plant te spitten. Dat hebben wij alvast voor u gedaan.

Lees meer

Kwekers

OK PLANT

OK Plant is opgericht in 1990 en heeft zich gespecialiseerd in kleine, potmaat 9 cm. phalaenopsis en diverse bloeiende seizoensplanten

Lees meer

Groen, groener, groenst: zonnepanelen voor Noviflora

Lees meer