Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

LOW LIGHT LOVERS

Waar voor de een de gezellige, donkere wintermaanden niet lang genoeg kunnen duren, kan de ander niet wachten tot de lange, lichte zomeravonden weer aanbreken. Bij planten is dit eigenlijk net zo.

Lees meer

Hunter Sybren

OP ZOEK NAAR UNIEKE SEIZOENSPRODUCTEN

Bij Noviflora hebben we een selectie gemaakt van de beste bol op pot kwekers. Wij kijken naar de ontwikkelingen in de markt om goed op de vraag in te kunnen spelen en deals aan te bieden.

Lees meer

 

BLOEMENHOROSCOOP

Een prikkelige Schorpioen, dromerige Waterman of perfectionistische Maagd? Hier zie je precies welke bloem het beste bij jou past.

Lees meer

Trekheesters

Bloemen

TREKHEESTERS

Een bijzondere verschijning, de trekheester. Een snijbloem van voornamelijk Hollandse bodem met een uitzonderlijke manier van kweken in vergelijking met andere snijbloemen.

 

Lees meer

Ter Laak

Ter Laak Orchids

DUURZAAMHEID ZIT IN ONS DNA

“Ter Laak Orchids is een familiebedrijf dat sinds 1980 gespecialiseerd is in de teelt van Phalaenopsis. In onze twee kwekerijen in Wateringen (17,5 ha) kweken wij jaarlijks zo’n 8 miljoen planten.”

 

Lees meer

NOVIFLORA BREIDT HAAR ACTIVITEITEN UIT NAAR NOORWEGEN

Noviflora neemt een participatie in het Noorse bedrijf Vestfold Blomst AS. De krachten worden daardoor gebundeld en de samenwerking verder uitgebouwd. Deze participatie past binnen de multilocal strategie vanuit marktleiderschap waarbij de focus ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa. Naast de bedrijven in Zweden en Zwitserland voegt Noviflora nu ook Noorwegen toe.

Lees meer