Menu
Inloggen

Spotlight Products

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Planthunter

GESPOT OP DE TRADE FAIR AALSMEER

Follow our Planthunters, witness their adventures, and be amongst the very first to see and order newly 'hunted' products from this fair.

Lees meer

Planten

HI THERE HELLEBORUS

Daar is hij weer: de Selections Helleborus! Voor iedereen die op zoek is naar een Helleborus van de beste kwaliteit voor de beste prijs, maar geen tijd heeft om door het grote aanbod van deze populaire plant te spitten. Dat hebben wij alvast voor u gedaan.

Lees meer

Kwekers

KWEKERIJ GEBR. VAN VELDEN

Een deel van de amaryllisbollen wordt bij Gebr. Van Velden op pot geteeld. Zij gebruiken hiervoor mooie, geselecteerde partijen bollen uit eigen productie of van derden uit het binnen- en buitenland.

Lees meer

Get inspired by our Christmas deco collection 2018

Lees meer