Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

 

DE KRACHT VAN GROENE PLANTEN

Thuis, op kantoor, in de tuin of in de publieke ruimte: planten zorgen overal voor een positieve, energieke en levensverrijkend effect. Ze maken ons blij en zuiveren de lucht, en daarom zijn wij gek op deze krachtpatsers. 

Lees meer

Ingebouwde lampjes

PLANTEN IN DE SPOTLIGHT


Als gezellige lamp of om de wortels van de plant eens goed te bestuderen: met deze ingebouwde lampjes kijken we weer op een hele andere manier naar planten.

Lees meer

 

PLANTENHOROSCOOP

Een prikkelige Schorpioen, zonnige Boogschutter of lieve Kreeft? Hier zie je precies welke plant het beste bij jou past.

Lees meer

Kweker

Kwekers

SMIT KWEKERIJEN

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld.

Lees meer

Less plastic

Voor een betere wereld

LESS PLASTIC.

Voor een industrie die de natuur als belangrijkste bron gebruikt, hebben we de neiging veel plastic te gebruiken. Dit plastic beschermt de planten tijdens het transport en dient, als het eenmaal aankomt, niet langer een doel.


Lees meer

Brands

PLANTEN DIE DOEN VERWONDEREN

De paradepaardjes onder de planten, de showponies van de succulenten en de kunstzinnige bobo's der bladeren. Dat vind je in onze nieuwe Botanical Twist collectie, vol merkwaardige planten.

Lees meer