Menu
Inloggen

SUMMER
DEAL

Bekijk hier onze collectie
en scoor deze koopjes
voordat het te laat is.

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Gladiolen

DE HELD VAN DE BLOEMEN

Groots en meeslepend, dat kun je wel zeggen van de gladiool. Deze held gaat graag de hoogte in en laat daar al z’n kleuren zien, van het late voorjaar tot diep in de herfst.

Lees meer

Strelitzia

EXOTISCHE PARADIJSVOGEL

Met de Strelitzia wordt iedere ruimte omgetoverd tot een kleurrijk paradijs. Pas op voor laagvliegende ara’s!

Lees meer

Vreugdenhil Bulbs & Plants

EEN FAMILIEBEDRIJF GEFOCUST OP GROENE GLASTUINBOUW

Onder 120.000 m2 glas worden er jaarrond diverse producten gekweekt o.a. Amaryllis, Canna, Zantedescia en Echeveria Setosa. Ook ontwikkelt Vreugdenhil Bulbs & Plants eigen concepten zoals No Water Flowers, Callalicious, African breeze en Garden bouquet.

 

Lees meer

 

SPEELS & NATUURLIJK: LAAT HET GRAS GROEIEN

Siergrassen geven je tuin op een eenvoudige manier een natuurlijke en vrije uitstraling. Ze hebben iets fascinerends. Ze zijn delicaat, zacht en buigzaam en deinen zorgeloos in de wind.

Lees meer

Achievements

Duurzaamheid

ONZE PRESTATIES TOT NU TOE

Hoewel we van plan zijn de wereld groener te maken dan ooit tevoren, zijn we trots op wat we al hebben bereikt.

 

Lees meer

Tropical garden

Trend report

TROPICAL GARDEN

De Delphinium vertelt verhalen over waarheid en bescherming, de lange stammen en volle bloemen klaar om de strijd tegen het kwaad aan te gaan. Om positiviteit te omarmen.

 

Lees meer

HOOIKOORTSPROOF-BOEKET

Hoe mooi de natuur zich ook laat zien in deze tijd van het jaar, als je hooikoorts hebt, is dat spektakel juist het signaal van jeukende ogen en continue niezen. Maar je hoeft je klanten niet langer te onthouden van de dagelijkse dosis bloemen.

 

Lees meer