Menu
Inloggen

Spotlight Products

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Look what just arrived

FINEST CURCUMA

Haal de tropen in huis met de Curcuma! Deze exotische plant wordt ook wel de Aziatische tulp genoemd en voor Finest zijn de zwaarste planten geselecteerd met minimaal 4 bloemen.

Lees meer

Planten

OUTDOOR MUSTHAVES

Elke woensdagmiddag worden nieuwe musthaves in de webshop aangeboden. Planten met een decoratief karakter zijn Bart’s favoriet.

Lees meer

Clematis kwekerij J. van Zoest

CLEMATIS KWEKERIJ
J. VAN ZOEST

Doordat zijn assortiment zo groot is heeft hij geen grote aantallen per soort leverbaar, maar een hele brede keuze aan soorten en kleuren.

Lees meer

Brand NEW!

BRAND NEW!

Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Events

ORCHID INSPIRATION DAYS 5 - 13 JUNI 2019

Een inspirerende orchideeëntentoonstelling waar bezoekers zich bij veertien verschillende kwekers kunnen onderdompelen met orchideeënpracht. Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot opvallende verpakkingen, sierpotten in de laatste trends of andere orchideeconcepten.

Lees meer