Menu
Inloggen

EEN ONVERGETELIJKE,
BLOEMIGE DAG

Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

DE GENEZENDE KRACHT VAN PLANTEN

We zijn ons steeds meer bewust van de kracht van de natuur. Sommige planten zijn namelijk meer dan alleen mooi om naar te kijken, ze kunnen ook gebruikt worden als een natuurlijk hulpmiddel tegen kwalen of schoonheidsproblemen.

Lees meer

 

HET ZONNETJE IN HUIS: HELIANTHUS

De zonnebloem is hét symbool van de zomer. Een bloem waar iedereen vrolijk van wordt, of de zon nou schijnt of niet. We gaan een dag op stap met Cok. Dagelijks monitort hij welke kwekers de helianthus in het perfecte stadium kunnen leveren.

Lees meer

 

VERY PERI IS WAT WE NODIG HEBBEN

Voor de allereerste keer heeft Pantone een compleet nieuwe kleur gemaakt en gekozen als ‘kleur van het jaar 2022’, namelijk: Very Peri. Terwijl ze normaal gesproken kiezen van een standaard kleurenpalet, stappen ze hier nu vanaf en verbreken ze alle tradities.

Lees meer

 

LET NATURE, BE NATURE

Is er een lieveheersbeestje of een sluipwesp meegekomen met je bestelling? Of misschien zelfs een gekko? Dan heb je geluk gehad!


Lees meer

Rulers on stems

 

STAMGASTEN

Je kan de grote van een tuin niet veranderen, maar als je klanten een kleine tuin hebben kan jij ze het beste stamplanten adviseren. Deze planten creëren de illusie dat de tuin groter is en het wekt nieuwsgierigheid op naar wat erachter verstopt zit.

 

Lees meer

The Lathyrus smells like summer

DE GEUR VAN DE ZOMER MET DE LATHYRUS

Door de vrolijke, tedere uitstraling en de eindeloze kleurkeuze is de Lathyrus een populaire bloem, een die elk jaar terugkeert als de zon weer begint te schijnen. Ook de geur van de Lathyrus is bijzonder, het doet denken aan volle velden met verse bloemen in de zomer.

Lees meer

Vreugdenhil Bulbs & Plants

EEN FAMILIEBEDRIJF GEFOCUST OP GROENE GLASTUINBOUW

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten- en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij was één van de eerste die Amaryllis ging kweken.

Lees meer