Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

Trend report

ROCOCO ROMANCE


Drama, glamour en veel extravagante luxe. De kleuren zijn intens en verzadigd en de bloemen gedurfd. Deze sfeer doet denken aan een barokke periode van lang geleden, maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Planten & bloemen

KLEURRIJKE WINTER MET DE HYACINT

De Hyacint is vandaag de dag zo populair dat het niet voor te stellen is dat deze bol vroeger zo exclusief was dat alleen de welgestelde mensen hem konden kopen.

Lees meer

White Christmas

Bloemen

WHITE CHRISTMAS

Met ons assortiment witte snijbloemen kan iedereen genieten van een witte kerst.

Lees meer

Hunters

Hunter

MEET MICHAEL

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de hunts van hun zoektochten te zien krijgt.


Lees meer

Kweker

DURF, VISIE EN VOORAL KEIHARD WERKEN, DAT IS MONTIS!

Kwekerij Montis, wordt gerund door de familie van den Berg. Op twee locaties worden diverse producten geteeld. Montis Moerkapelle levert jaarrond Calathea crocata 'Candela'® en seizoensmatig: Campanula 'Addenda'® , Portulacca en Helleborus niger 'Christmas Carol'®.

Lees meer