Menu
Inloggen

POMPOENSEIZOEN MET BLOEMIST TIFFANY

Denk je aan de herfst, dan denk je aan pompoenen. Geïnspireerd door deze kleurrijke vruchten ging ook bloemist Tiffany van Lenten aan de slag om een decoratief herfststuk te maken.


Lees meer

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

MAANFASE TUINIEREN

Dat de maan invloed heeft op de stand van de zee, is een feit. Maar dat de hoogte van het grondwater en daardoor ook de groei van planten wordt bepaald door de stand van de maan, is nog een punt van discussie.

Lees meer

OP BLOEMENREIS NAAR ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika kennen we natuurlijk allemaal van de junglesafari’s, de heerlijke wijn en Kaapstad, maar wist je dat Zuid-Afrika de meest diverse planten en bloemen habitat heeft in de wereld? Meer dan 9000 soorten groeien en bloeien alleen al binnen een kleine regio binnen Zuid-Afrika. Kijk je mee naar onze bloemen 'Big 5'? 

Lees meer

 

VOOR ELKE KLANT EEN FACHJAN PLANT

Fachjan is een familiebedrijf gespecialiseerd in het telen van een zeer divers assortiment tropische en subtropische planten. Op 4 verschillende locaties in het Westland met een totale oppervlakte van 110.000m² worden er planten geteeld met hoogtes van 10 centimeter tot 10 meter.

Lees meer

Skimmia
BLOEIT ELK SEIZOEN

Rode bessen in de herfst en winter, groene in de lente en geurende bloemen in de zomer. De Skimmia geeft heel het jaar door kleur. Het blad blijft het hele jaar prachtig groen en de bessen veranderen in de herfst van groen naar felrood, ideaal om kleur toe te voegen aan de tuin.


Lees meer

Sybren

Hunter

OP PAD MET SYBREN IN DUITSLAND

Ieder jaar breekt in de herfst de drukste periode aan voor onze inkoper Sybren. Van augustus tot en met oktober is hij iedere week vier dagen in Duitsland te vinden.

 

Lees meer

BOLLEN

Bollen
PLANT NU, GENIET LATER

Wie droomt er niet van een weelderig bloeiende tuin zoals Piet Oudolf ze ontwerpt? Toch zijn groene vingers niet nodig voor een prachtige bloemrijke tuin, want een zak met bloembollen is zo geplant. 


Lees meer