Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

3X BLOEMBOLLEN: IN DE HERFST GEPLANT, IN HET VOORJAAR GENIETEN VAN EEN KLEURRIJKE BLOEMENZEE

Wie droomt er niet van een weelderig bloeiende tuin zoals Piet Oudolf ze ontwerpt? Toch zijn groene vingers niet nodig voor een prachtige bloemrijke tuin, want een zak met bloembollen is zo geplant.

Lees meer

EPIC Plants

YOUR TROPICAL HEROES

Creëer de ultieme tropische sfeer met deze bromelia's, anthuriums en orchideeën, die absoluut de eXotische factor hebben met hun vrolijke kleuren en prachtige vormen. Deze Tropical Heroes toveren je winkel om tot een waar oerwoud.

Lees meer

LAAT JE BETOVEREN DOOR DE KLEURRIJKE PLUISCHRYSANT

Op zoek naar de ultieme manier om de herfst in te luiden? De kleurrijke pluischrysant is de perfecte remedie voor een grauwe dag.

 

Lees meer

Raw Earth

Trend report

RAW EARTH

Planten hebben ons niet nodig- wij hebben planten nodig. Zonder planten, bomen, bloemen en zelfs onkruid zou de wereld niet kunnen bestaan.

 

Lees meer

Knoppert

Kweker

KNOPPERT - HET KWEKEN VAN PLUISCHRYSANTEN IS ONZE PASSIE

André en Martijn Knoppert zijn de gezichten achter het familiebedrijf André Knoppert & Zn. Zij kweken in hoogwaardige kwaliteit pluischrysanten.
 

 

Lees meer

Hunters

PLANTHUNTER GLENN


"Als sportliefhebber pur sang zie ik hunten als een echte sport en ben ik altijd op zoek naar de ‘talenten’ in de markt. Bij Noviflora ben ik specialist op het gebied van orchideeën geworden en heb ik de ontwikkelingen op het gebied van groene kamerplanten op de voet gevolgd."

Lees meer

ONZE PRESTATIES TOT NU TOE

Hoewel we van plan zijn de wereld groener te maken dan ooit tevoren, zijn we trots op wat we al hebben bereikt.

Lees meer

 

BRAND NEW!


De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer