Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Planten

BOLCHRYSANT


Een kleurrijke blikvanger deze absolute herfstbloeier: altijd kleurrijk en bomvol bloemen. Voor op het terras, het balkon of in de tuin. Succes gegarandeerd.

Lees meer

Planthunter

SIERGRASSEN


Siergrassen zijn prachtige planten, zij stralen elegantie en rust uit. Het is niet voor niets dat deze siergrassen zo aan populariteit winnen. Onze Planthunter Christa gaat voor u op zoek naar grassen met een unieke uitstraling.

Lees meer

Deal

Planten

TOP 25 VAN AUGUSTUS

Wij hebben de 25 meest gekochte producten van augustus op een rijtje gezet voor je. Heb je deze toppers toen niet gescoord? Dan is dit je nieuwe kans om de meest gewilde planten in je winkel neer te zetten.

Lees meer

Kweker

AMMERLAAN THE GREEN INNOVATOR


De naam zegt het eigenlijk al. Bij Ammerlaan - The Green Innovator, draait alles om groen. Een enorm uitgebreid assortiment aan groene producten, van alocasia's tot bromelia's en alles daartussenin en ver daarbuiten. Maar ook een groene, innovatieve manier van werken staat bij Ammerlaan centraal.

Lees meer

Inspiration

RELAXEN EN REINIGEN MET SMUDGE STICKS

We zien ze de laatste tijd overal voorbij komen op Instagram: smudge sticks! Deze trend is eigenlijk al eeuwen oud en bestond al lang voor de digitale Instagram bubbel. 

Lees meer