Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Herfst

VIER DE HERFST MET KANT-EN-KLARE KRANSEN


De koudere maanden zijn bij uitstek hét kransenseizoen. Een stukje kunst uit de natuur aan de voordeur of in de woonkamer, of een eetbare krans voor de vogels op het balkon? En het beste is: als je er geen tijd voor hebt, hoef je niet zelf aan de slag.

Lees meer

HERFSTPRODUCTEN

KORTINGEN TOT 40%

We hebben een selectie gemaakt van de meest actuele producten in herfsttinten, die perfect passen bij deze tijd van het jaar.

Lees meer

Deal

Bloemen

BEZIG MET BESSEN

Sommige bessen hebben vormen en kleuren die je elders in de natuur niet terugvindt, waardoor de bloemstukken extra bijzonder worden.

Lees meer

Trend report

AUTUMN MOOD


Als het buiten weer kouder wordt, leeft de natuur opnieuw op. Vind inspiratie in de sprookjesachtige herfstkleuren en poëzie van vallende bladeren.

Lees meer

Grower

Duyvesteyn Plants

WE GROW
'GREEN' AIR

Al meer dan 25 jaar is kwekerij Duyvesteyn Plants
gespecialiseerd in het opkweken van diverse
groene kwaliteits-planten voor interieurbeplanting. 

Lees meer

Bollen

Bollen

TIJD VOOR LOSSE
BLOEMBOLLEN

Met het najaar voor de deur is de tijd
aangebroken waarin traditiegetrouw
de bollenplanttijd aanbreekt.


Lees meer