Menu
Inloggen

Spotlight Products

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Planten

CREËER EEN EIGEN KRUIDENTUIN

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano?

Lees meer

News

HOERA! NOVIFLORA BESTAAT 45 JAAR

Het lijkt als de dag van gisteren. Die dag in de jaren 60, toen oprichter Hans van Reisen in een Volkswagen Kever zonder verwarming maar mét kofferbak vol bloembollen vanuit Nederland naar Zweden trok.

Lees meer

Look what just arrived

OSTEOSPERMUM

Wie word er nou niet blij van deze bloemen? De Osteospermum is vanaf nu weer volop beschikbaar; klaar om een dosis vrolijkheid te geven aan elke tuin met haar heldere kleuren.

Shop now

News

BOLLEN IN EEN DUURZAAM JASJE

Het kan nooit duurzaam genoeg zijn! Bij Noviflora zijn we continue bezig met het vinden van manieren om verpakkingen en de productie zo duurzaam mogelijk te maken. We zien dat kwekers hier ook steeds meer mee bezig zijn.

Lees meer

Kwekers

DURF, VISIE EN VOORAL KEIHARD WERKEN, DAT IS MONTIS!

Kwekerij Montis, wordt gerund door de familie van den Berg. Op twee locaties worden diverse producten geteeld.

Lees meer