Menu
Inloggen

Spotlight Products

                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Events

DUTCH TULIP AWARD

De winnaars van de Dutch Tulip Award zijn op 10 januari 2019 bekend gemaakt tijdens het Nieuwjaarsevent van Flora Holland. Wij feliciteren alle winnaars met hun Dutch Tulip Award.

Lees meer

Noviflora news

ONLINE UPDATE: FILTERS VOOR DUURZAME PRODUCTEN

Onze filters in de webshop maken het zoeken van specifieke producten nog makkelijker: bepaal zelf hoe duurzaam je wilt inkopen met onze 'Less Plastic'en 'Eco-friendly' filter.

Lees meer

Hello! I'm back: The Kitchen Garden kruiden

Shop now

Get your hands on these colourful Helleborus now!

Shop now

Kwekers

SMIT KWEKERIJEN

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld.

Lees meer

Bloemen

WEER KLEUR IN HUIS MET DE ANEMOON

De meest bekende anemoon (Anemone coronaria) ontwikkelt een schotelvormige bloem per individuele steel, die vooral in het voorjaar bloeit.

Lees meer