Inloggen

Kwekers

Karma Plants – Focus op de klant

Karma Plants is een familiebedrijf, opgericht in 2000 en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige en duurzame Anthuriums, Juweel Orchideeën, Philodendrons en Botanische Anthuriums onder het merk ‘Karma Selections’.

Lees meer

Kwekers

Maarel Orchids - Heart for orchids

In het hart van het Westland kweekt Maarel Orchids 25 soorten twaalf centimeter Phalaenopsis met gemiddeld twee takken en zestien bloemen. In die scherpe focus schuilt hun kracht.

Lees meer

Duurzaamheid

Let nature, be nature

Is er een lieveheersbeestje of een sluipwesp meegekomen met je bestelling? Of misschien zelfs een gekko? Dan heb je geluk gehad!

Lees meer

Outdoor planten

De tuin in kleur

Smaak is iets persoonlijks en er is dan ook geen goed of fout. Dit geldt ook voor de inrichting van de tuin, zolang het je maar gelukkig maakt. Hoewel een tuin zonder duidelijk ontwerp al erg gezellig kan zijn, brengt een doordacht kleurenthema veel ruimte en sfeer met zich mee.

Lees meer

Trend report

Exotic Soil

Ervaar het tintelende gevoel dat je krijgt bij ontdekken van nieuwe exotische plekken, het proeven van verschillende smaakcombinaties of het waarnemen van onbekende geuren die je moeilijk kunt plaatsen. Je weet dat die ervaringen je herinneringen voor het leven bezorgen.

Lees meer

Bloemen

Dichten met de Matthiola

Een zacht briesje waait langs de kust, ergens in het oosten, aan de Mediterrane kust. Misschien zijn we in Griekenland, of in Turkije, of ergens bij een grasrijke duin in Cyprus. De wind verkondigt de komst van de lente, een geur die steeds sterker wordt hoe dichterbij je komt.

Lees meer

Kwekers

Van der Voort Potplanten

Van der Voort Potplanten in Honselersdijk is een echte familieonderneming. Chris van der Voort startte de kwekerij zo’n 50 jaar geleden. In de loop van de jaren heeft hij zich toegelegd op de veredeling van Spathiphyllum.

Lees meer

Outdoor planten

Mandevilla, de bloeiende klimmer

Maak kennis met de Mandevilla! Deze exotische klimmer, die oorspronkelijk uit de tropen van Centraal en Zuid-Amerika komt, wikkelt zichzelf maar al te graag vast aan alles wat in zijn buurt te vinden is. Of het nu een hek of een regenpijp is, de Mandevilla is niet kieskeurig en past zich gemakkelijk aan. De perfecte tuingenoot als je het ons vraagt.

Lees meer

Indoor planten

Flaneren met de Celosia

Je kent ze vast wel, mensen die op een feestje binnenkomen en meteen alle hoofden doen omdraaien. De opvallend flamboyante Celosia heeft dezelfde eigenschap. Als snijbloem in een vaas, maar ook als plant voor binnen en buiten, je kunt niet om deze blikvanger heen.

Lees meer