Menu
Inloggen

Kwekers

Bouwen aan de toekomst - Montis

Het hele team van Montis kweekt jaarrond diverse hoogwaardige seizoenproducten onder verschillende merken. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er nauwkeurig op elk detail gelet. Door het gebruik van meerdere checklists en controles zorgt het team ervoor dat het bedrijf goed georganiseerd is.

Lees meer

Bloemen

Een bloemige kerst

Zodra de winter dichterbij komt, beginnen we te fantaseren over dennenbomen en het versieren van het huis. Terwijl de boom meestal wordt gedecoreerd met duizenden lichtjes en kerstballen, maken we er dit jaar een bloemige kerst van!

Lees meer

Bloemen

Een 'holly' kerstfeest - Ilex

De kerstman, een grote sok aan de open haard, een dennenboom versierd met lichtjes en ballen, en Ilex-stukjes - allemaal kerstklassiekers! Wist je dat de Ilex, ook bekend als holly of hulst, al eeuwenlang een kerstsymbool is? Zelfs langer dan de Kerstman zelf!

Lees meer

Outdoor planten

De kerstroos - Helleborus

Zijn bijnaam 'kerstroos' is misschien verwarrend, want de Helleborus heeft vrijwel niets gemeen met een roos. Maar als je goed kijkt naar de bloemknop, zie je overeenkomsten met zijn daadwerkelijke familie: de ranonkel.

Lees meer

Bollen

Let it snow

De dagen worden korter, de nachten worden langer en dat kan maar één ding betekenen… Kerstmis komt eraan! Dus laten we een kijkje nemen in ons kerstassortiment. Er is namelijk één ding dat wij vaak associëren met kerst en dat is sneeuw. Daarom hebben wij een assortiment samengesteld vol besneeuwde artikelen, want wie houdt daar nou niet van?

Lees meer

Trend report

Een stijlvol ijssculptuur

Ben jij, net zoals wij, zo onder de indruk van dit kunstwerk? Dan heeft Azuma Makoto zijn doel bereikt! Al zijn werken zijn erop gericht om de waarde van bloemen en planten op een mysterieuze en unieke wijze te vergroten. Deze gerecyclede kerstboom is omgetoverd tot een buitengewoon bevroren kunstwerk, zoals niemand ooit een kerstboom heeft gezien!

Lees meer

Trend report

Icy winter story

Het winterthema heeft een futuristisch en stijlvol, speels aura, als een dromerig wintersprookje in de glinsterende sneeuw. De planten zijn in de winter koel grijs met witte bloemen, wat perfect pas bij het vriesweer. Het kleurenpalet is delicaat en ijzig, en varieert van somber fluweelgrijs, subtiel blauwgroen en wolkenwit tot hemelsblauw. De patronen zijn grafisch en futuristisch.

Lees meer

Kwekers

Opti-flor – Creating the difference

Opti-flor is geboren uit de droom om iets echt bijzonders te creëren, vooral anders dan anders. Zij kweken unieke orchideeën van onovertroffen five-star kwaliteit. Dit doen ze elke dag beter en herkenbaar anders, zodat je kunt genieten van de meest bijzondere orchideeën, thuis of op het werk.

Lees meer

Indoor planten

Creatief met de kerstster

Natuurlijk leven is een trend. Het interieurontwerp heeft planten en natuurlijke materialen omarmd als woonaccessoires, die een vriendelijke, gezellige sfeer creëren.

Lees meer

Noviflora news

Trots op onze 14e plek in de Hillenraad100!

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouwsector. Een notering in de lijst is dus een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap.

Lees meer