Inloggen

Over ons

It’s our passion to make your business flourish

Noviflora is het meest toonaangevend sierteeltexportbedrijf van Europa. Wij bieden onze klanten een uitgekiend assortiment van lokale en internationale bloemen en planten. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om onze klanten te informeren en te inspireren. We lopen graag voorop met onze innovatieve en professionele aanpak en verleggen waar mogelijk grenzen.

FIFTY YEARS OF FRONTIERS


Noviflora, fifty years of frontiers. Want grensverleggend, dat zijn we. Dit begon al toen oprichter Hans van Reisen in een VW Kever zonder verwarming, maar mét kofferbak vol bloembollen vanuit Nederland naar Zweden vertrok.

Lees meer

ONZE KLANTEN 


Winst is niet iets dat je aan het einde even toevoegt. Het is iets dat je vanaf het begin plant. Of dit nu gaat om meer rendement in geld, schonere lucht in kantoren of een efficiëntere inzet van medewerkers; met ons wordt morgen nog beter dan vandaag. Samen met onze partners werken we aan een mooie, resultaatgerichte en duurzame toekomst.

Wie zijn onze klanten?

ONZE MERKEN


Exclusief voor klanten biedt Noviflora een unieke collectie eigen merken van bloemen en planten. Speciaal ontwikkeld door onze kennis van het product en de markt te combineren met de laatste trends. Zo werken we samen met onze klanten aan meer rendement op de winkelvloer.

Ontdek onze merken

ONS ASSORTIMENT


Wij bieden een uitgekiend assortiment van hoge kwaliteit groene & bloeiende kamer- en tuinplanten en snijbloemen in de meest optimale mix van import en lokaal product. Dagelijks voegen onze Hunters hier hun nieuwste ontdekkingen aan toe. Onze eigen merken en concepten zijn een mooie aanvulling op ons assortiment en bieden onze klant gemak, onderscheidend vermogen en een hogere omloopsnelheid.

Ontdek ons assortiment

DUURZAAMHEID


Bij Noviflora zijn niet alleen de planten groen. Ook als het gaat om duurzaamheid hebben we groene vingers. We geven om de aarde en leefomgeving en nemen onze maatschappelijke en zakelijke verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Lees wat wij aan duurzaamheid doen

ONZE ORGANISATIE


Het hart van de organisatie is ons Westlandse familiebedrijf, geleid door de tweede generatie: Xander van Reisen en Hendrico de Brabander. Door internationale groei is het directieteam later uitgebreid met Ringo Veenman en Ad Lagarde. Samen met een grote groep betrokken medewerkers, een team van specialisten, ieder op hun eigen vakgebied, staan wij klaar voor onze klanten om het maximale uit hun bedrijf te halen.

Lees meer