Inloggen

Duurzaamheid bij Noviflora

Bij Noviflora zijn niet alleen de planten groen

Ook als het gaat om duurzaamheid hebben we groene vingers. We geven om de aarde en leefomgeving en nemen onze maatschappelijke en zakelijke verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We streven ernaar het gat tussen duurzaam ondernemen en de commerciële realiteit kleiner te maken en te zorgen voor de juiste balans tussen gezonde financiële resultaten en het milieu.

Ook in onze samenwerkingen staat duurzaamheid centraal. We willen duurzaam bouwen aan langdurige en voor beide partijen winstgevende klantrelaties. Niet iedere klant wordt zomaar beleverd. Samen met klanten die passen bij onze strategie wordt gewerkt aan duurzame groei.

Een energieneutraal hoofdkantoor


Met de 900 zonnepanelen op ons dak genereren we 200.000 kWh energie uit zonlicht. Dit maakt ons hoofdkantoor vrijwel energieneutraal.

Lees meer

LESS PLASTIC.


Met iedere kar LESS PLASTIC. besparen we 1 vuilniszak vol plastic.

Lees meer

Eco-Friendly


In onze webshop kan je zelf bepalen hoe duurzaam je wilt inkopen. Filter op producten uit het 'LESS PLASTIC.' of 'Eco-friendly' assortiment, waarbij de producten verpakt zijn in duurzame verpakkingen.

Bekijk het Eco-Friendly assortiment

Wetenschappelijk onderzoek


Going green is not a trend, it's a solution. Samen met diverse partners werken wij aan een groenere wereld.

Lees meer

MPS


Duurzaamheid is in onze ogen geen onderscheidend vermogen, maar de nieuwe norm. Als klant bepaal je zelf hoe hoog je de lat legt.

Lees meer

BEPAAL ZELF HOE DUURZAAM JE WILT GAAN


We streven ernaar het gat tussen duurzaam ondernemen en de commerciële realiteit kleiner te maken en te zorgen voor de juiste balans tussen gezonde financiële resultaten en het milieu. Ook in onze samenwerkingen staat duurzaamheid centraal. We willen duurzaam bouwen aan langdurige en voor beide partijen winstgevende klantrelaties. Niet iedere klant wordt zomaar beleverd. Samen met klanten die passen bij onze strategie wordt gewerkt aan duurzame groei.

Lees meer