Inloggen

Plantscaping

Heb jij een passie voor het vergroenen van interieur en zie jij dit als meerwaarde voor elke ruimte? En word jij regelmatig gevraagd voor advies, of dit nu gaat om het beplanten van een kantoor, het opfleuren van het koffietentje op de hoek of het verfraaien van bebouwde steden? In ons uitgebreide Plantscaping assortiment vind je alles wat je zoekt.

Als klant van Noviflora kun je naast onze reguliere webshop ook gebruik maken van de Plantscaping webshop. We combineren onze passie voor de natuur en service, en bieden een one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt om jouw plantdesign compleet te maken. Van groene statements, living walls en mosschilderijen, tot potten en tools, zoals inzethoezen en watermeters. Benieuwd naar het assortiment? 

Log in   Word klant

GROEN DOET GOED

Groen zorgt voor sfeer, kleur, inspireert, en misschien wel het allerbelangrijkste: het heeft een positief effect op de gezondheid. Door planten voel je je prettiger, heb je meer energie, minder stress en neemt de concentratie, creativiteit en productiviteit toe. Planten zijn dé tool om een prettige, natuurlijke omgeving te creëren. Investeren in planten betekent investeren in de toekomst. 

Lees meer over de voordelen van binnenplanten   

EEN GROENER BUITENLEVEN

Groen heeft meer positieve effecten op onze leefomgeving dan alleen op onze gezondheid. Het reguleert de afvoer van regenwater, ondersteunt de biodiversiteit en kan zelfs geluidsoverlast beperken. Een groen dak verhoogt de isolatiewaarde, waardoor de stookkosten lager zijn in de winter en er minder gekoeld hoeft te worden in de zomer. Bovendien hebben mensen minder last van hittestress door groen. Van een kleine Pinus bonsai tot een gigantische plant van 4 meter, wij hebben alles voor het vergroenen van jouw project. 

PLANTEN? CHECK! STATEMENT POT? CHECK!

Onze service gaat verder dan alleen planten. Wij vinden dat het pas af is, als het compleet is. Zoals het spreekwoord luidt: “Op elk potje past een dekseltje”, past er ook bij elke plant een pot. Ga je voor een neutrale kleur, een stoere houten plantenbak, één met wieltjes of een duurzame pot? Bekijk ons ruime assortiment plantenbakken. 

ONE-STOP-SHOP

Wil je nog een stap verder met jouw groene statement? Dan is verticaal tuinieren de uitkomst! Of het nu gaat om een verticaal groensysteem met planten of een moswand met verschillende soorten mos, wij hebben alles wat je nodig hebt om een opvallende, living wall te creëren die de ruimte tot leven brengt. Naast deze benodigdheden, hebben wij verschillende tools die van pas kunnen komen bij het maken van je project. Een one-stop-shop om alles te vinden wat je nodig heb.

CONTACT ONS

Er zijn honderden verschillende soorten planten en elke ruimte is uniek. Met andere woorden, de mogelijkheden voor Plantscaping zijn eindeloos. Wil je meer informatie? Wij komen graag met jou in contact om je persoonlijk service te bieden, te inspireren en je de juiste tips te geven om een groene oase te creëren. 

Contact Team Plantscaping