Inloggen

Groothandelaren

Met ruim 50 jaar ervaring levert Noviflora aan groothandels in Noord, Midden- en Oost-Europa, en zijn we al jaren marktleider in Scandinaviƫ en Zwitserland. We kennen de markten als geen ander en delen kennis en kansen om er voor te zorgen dat onze klanten meer rendement kunnen maken.

Groothandels weten ons te vinden vanwege ons aanbod aan snijbloemen, verse groene en bloeiende planten, tuinplanten en plant/pot arrangementen van zowel lokale als internationale leveranciers. Wij zijn een betrouwbare partner, die verder gaat dan het leveren van een kwalitatief assortiment. Wij inspireren met trends en delen onze kennis van de markten proactief, bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van onze eigen merken en concepten.

De voordelen voor groothandelaren:

  • Totaalleverancier van verse bloemen en kamer- en tuinplanten in de optimale mix van Nederlands, Mediteraans, Zweeds, Deens en Duits product.
  • Gemak van bestellen via de webshop, app of via een accountmanager.
  • 50 jaar ervaring met lokale en internationale bloemen, planten en afzetmarkten.
  • Innovatie zit in ons DNA.
  • Samen werken we aan rendement we vinden de beste deals die jouw onderneming succesvol maakt.
  • Speciale orders zien we als uitdaging niet als een probleem.

De service van een totaalleverancier
Noviflora is een totaalleverancier van verse bloemen en kamer- en tuinplanten, maar wat betekent dit voor onze klanten in de praktijk? Naast een vast aanspreekpunt als accountmanager, zoeken we actief naar artikelen die onze klanten graag willen aanbieden aan hun klanten. Onze Hunters zijn dagelijks voor onze klanten op pad. We hebben kennis van lokale en internationale markten en dankzij slimme logistieke oplossingen kunnen we zorgen voor een snelle levering. Laat je inspireren over de laatste trends tijdens onze events zoals Floral Escape en FloraFestivalen on Tour. Wil je informatie over marketing ondersteuning? Neem dan contact met ons op.

Word klant en ervaar hoe wij onze kennis inzetten om jou beter te laten presteren.

 

Word klant