Menu
Inloggen

Retailers

De kunst van het juiste assortiment
Er zijn veel partijen die bloemen en planten kunnen leveren, maar er zijn weinig partijen die de kunst verstaan van het samenstellen van het juiste assortiment. Door gebruik te maken van onze kennis, data en slimme systemen kunnen we de meest rendabele schapindeling bepalen voor zowel supermarkten als bouwmarkten. Door de juiste producten in de juiste hoeveelheden op de juiste plaats te zetten, ontstaat een assortiment dat past bij de wensen van de doelgroep en de uitstraling van het merk. Het resultaat? Een hogere opbrengst per vierkante meter.

Floral Trade Marketing
Wij zijn op ons best wanneer wij een actieve rol hebben bij de invulling en aansturing van het assortiment. Met ons slimme Floral Trade Marketing systeem bepalen we op basis van marktkennis en (kassa)data de ideale schapindeling in een winkel, waardoor we kunnen sturen op een zo hoog mogelijke opbrengst per vierkante meter winkelvloer. De meest rendabele schapindeling maken we inzichtelijk met 3D-animaties voor de winkelmedewerkers en met heatmaps maken we de effectiviteit van de verkopen inzichtelijk. Door het team op de vloer te begeleiden en te versterken wordt het bloemen- en plantenschap het visitekaartje van uw winkel met minimale inspanningen van de kant van de retailer.

De voordelen voor retailers:

  • Meer omzet
  • Minder derving
  • Beter rendement
  • Wij doen het werk voor u
  • Begeleiding van het team

Ook op zoek naar dubbelcijferige groei en minder derving op het bloemen- en plantenschap? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact