Menu
Inloggen

Werken bij Noviflora

Each one of us can make a difference. Together we can make a change.

Wil jij werken bij een bloeiend bedrijf en heb je passie voor bloemen en planten? Dan ben je bij Noviflora aan het juiste adres.

We zijn een ambitieuze en internationale organisatie met passie voor groen. Wat ons uniek maakt zijn onze mensen. We geloven dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Persoonlijke groei, maar ook vitaliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Talent
We herkennen talent en belonen ambitie. We bieden diverse ontwikkelprogramma's en cursussen. Talentvolle mensen krijgen de kans om hun ambitie waar te maken en mogen hun eigen doelen bepalen die bijdragen aan onze organisatiedoelstellingen. Wij zorgen voor een inspirerende werkomgeving waar medewerkers graag willen werken en leren.

Familiebedrijf
Als familiebedrijf vinden we een hechte organisatie belangrijk en onze actieve personeelsvereniging zorgt regelmatig voor bedrijfsuitjes. Naast een wekelijkse vrijdagmiddagborrel gaan we regelmatig gezamenlijk karten, naar escape rooms en doen we trendtours om de laatste trends te ontdekken in de wereld van bloemen en planten. Om het familiegevoel te onderstrepen betrekken we familieleden van medewerkers bij diverse activiteiten, zoals een midzomerfeest en een feestavond met partner.

SUB40
Noviflora hoort bij de 40 meest innovatieve bedrijven van de sector. Bedrijven in deze SUB40 zijn de veertig meest aantrekkelijke tuinbouwondernemingen voor young professionals. Volgens de Hillenraad streven de SUB40-bedrijven nieuwe doelen na en hebben ze andere ambities; de ambitie om te innoveren en om bij te dragen aan de wereld van de toekomst. Een resultaat om trots op te zijn!

Stages & traineeships
Volg je een mbo- of hbo-opleiding en ben je in de laatste fase van deze studie? Dan bieden we je graag de mogelijkheid stage te lopen bij Noviflora. Je speelt een actieve rol in de organisatie en kunt opgedane kennis in de praktijk brengen. Ben je net klaar met je studie? Dan kunnen we je een internationale carrièrestart met traineeship aanbieden.

Erkend leerbedrijf
Noviflora Holland BV is door het Kenniscentrum Handel erkend als leerbedrijf en dit geldt voor de volgende opleidingen:

  • Commercieel medewerker binnendienst
  • Export medewerker binnendienst
  • Medewerker inkoop
  • Administratief medewerker

Wil je meer weten over het werken bij Noviflora neem dan contact op met Leonie Bouwman.

Klik hier voor onze huidige vacatures.