Menu
Inloggen

Webshop

In onze webshop zijn bestellen en inspiratie volledig geïntegreerd. Zo kan je vanuit dezelfde online omgeving uw bestelling plaatsen, interessante achtergrondinformatie lezen en op de hoogte blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sierteeltsector.

De voordelen van online bestellen:
- Meest verse bloemen en planten
- De mogelijkheid om 24/7 te bestellen
- Actuele voorraad- en prijsinformatie
- Bestellen vanuit orderhistorie
- Uitgekiend assortiment

Gemak
Door online te bestellen weet je zeker dat je bestelling verser dan vers is. Wij bestellen pas als je ons daarvoor de opdracht geeft. Onze handige filters maken kiezen nog makkelijker: bepaal zelf hoe duurzaam je in wilt kopen met onze Eco-friendly en Less Plastic filters. Gebruik de filter Brand NEW om een overzicht te krijgen van producten die net op de markt zijn geïntroduceerd of selecteer op Musthaves en krijg in één keer een overzicht van de planten die op dit moment, in dit seizoen, relevant voor je zijn.

Laat je inspireren door onze Planthunters
Onze Planthunters zijn dagelijks voor je op pad. Via onze unieke Planthunter tool kun je onze specialisten op de voet volgen door heel Europa en kun je de producten die langskomen ook gelijk bestellen.

Onze medewerkers gaan met de 'Planthunter app' op zak producten scouten, die ze meteen online zetten terwijl ze nog door de kwekerijen lopen. Volg je favoriete Planthunter en je bent de eerste die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.
Lees meer

Ga naar de webshop