Inloggen

Hunters

Laat je inspireren door onze Hunters


Als klant van Noviflora krijg je via onze Hunter-tool een unieke kijk achter de schermen van ons bedrijf. Zie hoe en waar wij onze nieuwe producten vinden, ga virtueel mee op jacht en ontmoet de mensen die het hele land doorreizen om voor jou de beste planten en bloemen te vinden.

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunter en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt. Onze Hunters gebruiken een app waarmee ze hun ‘hunts’ meteen op de inkoopprijslijst kunnen zetten. Binnen een minuut staan de gespotte planten en bloemen online en kun je ze gelijk bestellen. Door je favoriete Hunter te volgen, sturen wij de vondsten ook automatisch naar je mail.

Ook toegang tot dit platform?

Log in   Word klant

 

GREEN HUNTERS

Groene planten zijn al een paar jaar weer helemaal terug, maar hoe vind je in dit letterlijke bos aan groene kamerplanten nou de mooiste? Niet, want dat hebben onze Greenhunters al voor je gedaan! Volg ze via onze Hunter-tool voor unieke kamerplanten en groene interieurtrends.

 

ORCHID HUNTERS

Zoek je met ons mee naar de mooiste orchidee? Het hele jaar door gaan onze Orchidhunters op pad langs kwekers in heel Nederland, op zoek naar nieuwe variëteiten, showstoppers en oude favorieten. Het leven van een Orchidhunter is nooit saai! Volg onze Hunters via de Hunter-tool voor een wekelijkse dosis inspiratie.

 

FLORAL HUNTERS

De zoektocht naar de mooiste bloemen is als een avontuurlijke ontdekkingstocht, waar je aan het einde van de dag een prachtige schat vindt. Onze Floralhunters gaan er elke week op uit om deze kleurrijke schatten te vinden en onderweg komen ze altijd weer iets nieuws of unieks tegen. Via de Hunter-tool volg je hun avonturen in de veelzijdige en inspirerende wereld van de bloemen.