Inloggen

Tuincentra

Bij Noviflora begrijpen wij de dynamiek van een tuincentrum als geen ander: kamerplanten biedt een tuincentrum jaarrond. Tuinplanten daarentegen zijn siezoengedreven en variƫren door het jaar heen, beginnend met perkgoed in het voorjaar, lopend met de seizoenen mee, tot aan calluna's in het najaar.

Voor een tuincentrum is het de uitdaging om op ieder moment van het jaar te beschikken over het juiste product in de juiste aantallen. Soms kleine aantallen, dan weer vrachtwagens vol. Wij ondersteunen daarin. We weten wat wanneer nodig is en bij welke kwekers we dit het beste kunnen halen.

De laatste trends
Wij zien het als onze taak om bovenop de markt te zitten. We ontdekken trends en brengen ze snel bij onze klanten onder de aandacht. Dit doen we ook via de webshop, waardoor onze klanten de laatste trends kunnen ontdekken op een moment dat het hun past. Hunters is een door ons ontwikkelde tool waarmee je over de schouder van onze mensen mee kunt kijken op hun route langs lokale en Europese kwekers.

Communicatie op de werkvloer
We willen graag dat je succesvol bent met de bloemen en planten die je bij ons afneemt. Dankzij onze ervaring hebben we productkennis en kennen we de wensen van de consument als geen ander. Deze expertise zetten we in om het succes van je onderneming te vergroten, met advies, interessante aanbiedingen, maar ook met sterke merken en marketingconcepten waarmee je je klant kunt verrassen.

LESS PLASTIC.
Graag dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Met ons concept LESS PLASTIC. leveren we bloemen en planten zonder overbodig plastic.

Word klant en profiteer van de kennis en expertise van Noviflora.

Word klant