Inloggen
Terug naar overzicht

LESS PLASTIC.

Voor een industrie die de natuur als belangrijkste bron gebruikt, hebben we de neiging veel plastic te gebruiken. Dit plastic beschermt de planten tijdens het transport en zorgt voor een uniforme uitstraling. Dit plastic dient, als het eenmaal aankomt, niet langer een doel.

Plastic is een stof die de aarde niet kan verteren. De plasticvervuiling heeft impact op onze ecosystemen, gezondheid en economie. Als we het tij niet keren, bevatten de oceanen tegen 2050 meer plastic dan vis op gewicht *.

Het probleem oplossen begint bij het gebruik van minder plastic. Tijd voor een milieuvriendelijke oplossing! Noviflora biedt een assortiment aan, waarbij al het onnodige plastic wordt verwijderd. Als je kiest voor producten uit het LESS PLASTIC. -assortiment, worden je planten afgeleverd in een kartonnen doos die na gebruik kan worden gerecycled. Je planten zullen dezelfde bescherming genieten als voorheen, maar op een groene en duurzame manier.

Je kunt eenvoudig filteren op 'LESS PLASTIC.' in onze webshop. Producten in dit concept zijn ook herkenbaar aan het logo.

Een neveneffect is dat het extra werk om al dat plastic te verwijderen en weg te gooien niet alleen een verspilling is van middelen, maar ook van je kostbare tijd.

Dit concept vermindert niet alleen plastic, maar levert ook tijdswinst op.

 

 

Met LESS PLASTIC. dragen we bij aan een groenere omgeving, zorgen we voor vermindering arbeid om al dat plastic te verwerken en bieden we een goedkopere en duurzamere oplossing voor een goede plantenverpakking.

"Green packaging
for tomorrow’s world"


* plasticpollutioncoalition.org