Menu
Inloggen

Onze klanten

LET'S GROW TOGETHER

Winst is niet iets dat je aan het einde even toevoegt. Het is iets dat je vanaf het begin plant. Of dit nu gaat om meer rendement in geld, schonere lucht in kantoren of de een efficiëntere inzet van medewerkers; met ons wordt morgen nog beter dan vandaag. We innoveren de wereld van bloemen en planten continu met nieuwe kennis en concepten die we graag met je delen. Zo werken we samen toe naar een mooie, resultaatgerichte en duurzame toekomst. Want dat is wat écht telt.

Word klant

BLOEMISTEN

De meest verse bloemen en planten
Wij snappen dat je als bloemist het liefst met je klanten bezig wilt zijn. Noviflora is een belangrijke leverancier voor met name de Zweedse bloemist. We leveren een aantrekkelijk en super vers assortiment dat gemakkelijk online te bestellen is en bezorgen de bestelling super snel tot in de winkel. Wij zorgen ervoor dat onze klanten jaarrond een gevarieerd assortiment aan kunnen bieden en inspireren om voorop te lopen. Zo werken we samen met onze klanten aan een hoger rendement.


Lees meer

GROOTHANDELAREN

Samen het hele jaar relevant voor de lokale bloemist
Wij helpen onze groothandels aantrekkelijk te blijven voor hun klanten met een uitgebreid assortiment, goed advies en betrouwbare leveringen. We inspireren met trends en de laatste ontdekkingen van onze planthunters die dagelijks op pad zijn.

Lees meer

TUINCENTRA

Samen jaarrond het juiste assortiment met 98% leverbetrouwbaarheid
Elk seizoen het juiste assortiment in grote of kleine aantallen en zonder leveringszorgen. Onze specialisten begrijpen de dynamiek van een tuincentrum als geen ander. We spotten trends en brengen ze naar je toe. Omdat we willen dat jij succesvol bent met de bloemen en planten die je bij ons afneemt, doen we er alles aan jouw onderneming te laten groeien door advies, aanbiedingen en onze sterke verrassende merken.

Lees meer

RETAILERS

Het best gevulde schap met 25% marge. Gegarandeerd.
Het beste assortiment in de juiste aantallen op de goede plek én met de juiste uitstraling in het schap. Met ons slimme Floral Category Management oplossing realiseren we een hogere omzet op de winkelvloer, zonder dat hier expertise voor nodig is van de winkelmedewerkers. Door de verkoopdata continu te monitoren, bieden we een voor jouw klanten relevant assortiment en beperken we de derving tot een minimum. Wij zijn overtuigd dat onze aanpak de juiste is en gaan zover dat we met diverse supermarkten en bouwmarktketens afspraken maken over margegarantie.

Lees meer

INTERIEURBEPLANTERS

12,8 uur minder ziekteverzuim per jaar in een kantoor met planten.
Noviflora voorziet in- en exterieurbeplanters, lokale overheden en bedrijven van binnen- en buitenplanten van advies en producten om inspirerende, groene oases te creëren. In samenwerking met onder andere de Universiteit van Wageningen hebben we een berekening ontwikkeld om te bepalen na hoeveel maanden een investering in groen zich heeft terug verdiend. Zo wordt groen geen kostenpost, maar een opbrengst.

Lees meer