Menu
Inloggen
                

Over Noviflora

Als één van de meest toonaangevende sierteeltexportbedrijven in Europa biedt Noviflora een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit van meer dan 12.000 verse groene & bloeiende planten en snijbloemen. Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. Met onze expertise over afzetmarkten, klantgerichte instelling, passie voor groen en unieke serviceconcepten helpen wij u als klant te excelleren.

Word klant

PLANTHUNTER DENNIS

Als Planthunter ben ik altijd op zoek naar opvallende kamerplanten die een verassend wow-effect geven. Dit kunnen gekleurde bloeiende planten zijn, maar ook grote groene planten met bijzondere vormen. Daarnaast ben ik ook regelmatig in Denemarken te vinden waar ik op pad ga om planten te hunten.

Lees meer

Gladiolen

DE HELD VAN DE BLOEMEN

Groots en meeslepend, dat kun je wel zeggen van de gladiool. Deze held gaat graag de hoogte in en laat daar al z’n kleuren zien, van het late voorjaar tot diep in de herfst.

Lees meer

Best Buy

 

BEST BUY

Op zoek naar bloemen en planten met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Shop now

DE GEKLEURDE SUCCULENTEN VAN AMIGO PLANT

Amigo Plant biedt, naast de 60 rassen uit het reguliere vetplantenassortiment, ook geverfde varianten aan, zoals de solo-geverfde Echeveria, maar ook diverse, luxe varianten met glitters of kettingen. 

 

Lees meer

vensterbankplanten

Indoor planten

DEZE 3 KAMERPLANTEN STAAN PRACHTIG OP JE VENSTERBANK

Haal de natuur naar binnen met wat venstergroen en fris je uitzicht meteen op – wij geven je alvast drie tips.

 

Lees meer

Sofie

Sofie Danielsson

HOGE, WILDE EN VRIJSTAANDE BLOEMSTUKKEN

Sofie Danielsson heeft een arrangement met natuurlijke materialen gemaakt. Ook zoiets maken? Volg haar proces stap voor stap.

 

Lees meer

Trend report

ARTISAN VIBES

Onze neiging om terug te gaan naar een simpelere tijd, en met een stevige tred en strijdig de toekomst in te marcheren, heeft nieuwe kansen gecreëerd voor vakmanschap.

Lees meer