Inloggen
Terug naar overzicht

Let's go outside

Ruik je ze al? De bloeiende bloemen, warme zonnestralen en het vers gemaaide gras: het zijn de geuren van de natuur die ons weer naar buiten lokken. We gaan weer op avontuur, werken het liefst de hele dag in de tuin, omringd door bloemen en planten en we willen deel uitmaken van deze vrolijke natuur.



Met de terugkomst van de lente en een altijd aanwezig verlangen terug naar de natuur te gaan, zien we een vernieuwde interesse in biofilie: een drang om de natuurlijke wereld weer deel te maken van ons dagelijks leven. Alles gebeurt tegenwoordig met computers en technologie en we missen het werken met onze handen. Traditioneel handwerk zien we weer terug in de tradities van verschillende culturen over de hele wereld, zoals folklore patronen in borduursels en naaikunst.


 

 



Deze bonte invloeden zorgen voor een interessant contrast met de strakke, moderne natuur look die je ook vaak voorbij ziet komen. Kleuren die passen bij deze stroming variƫren van zacht pastel tot felle zonnekleuren. Voor wie echt de warmte op wilt zoeken, is een diepgouden mosterdgele kleur een goede keus.