Inloggen
Terug naar overzicht

VIP-Roses – een bijzondere rozenkwekerij

In hun 3,5 ha grote kas produceren de gebroeders Sassen een reeks adembenemende rozen. Hun passie voor de schoonheid van een roos heeft hen ertoe aangezet enkele van de meest verbluffende variëteiten te kweken.

Bijzonder is dat Vip Roses iedere roos de tijd geeft om zich volledig in de grond te ontwikkelen. De gebroeders Sassen bepalen het optimale moment voor elke te oogsten variëteit. 80% van de productie van Vip Roses vindt plaats tussen april en november, wat betekent dat ze een echt seizoensproduct bieden.

Vip Roses biedt tevens een geheel andere betoverende lijn van rozen. Dit zijn de 'special rose toppings'; bijzondere geverfde rozen. Verzoeken om glitter en glamour hebben geleid tot veel nieuwe variëteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Duurzaamheid is een passie van Vip Roses geworden en hun resultaten zijn zeker de moeite waard om trots op te zijn. Ze gebruiken een veilige, natuurlijke vorm van insecticide. Deze aanpak zorgt ook voor een gezonde grond waarin de rozen worden gekweekt. Een gezondere grond zorgt ongetwijfeld voor een gezondere, stevigere roos met een langere levensduur..

Op de vraag wat Vip Roses definieert, antwoordt kweker Marc Sassen eenvoudig: "Het staat in onze naam. Wij zijn geen doorsnee broeikas met een standaard variëteit aan rozen. We zijn altijd aan het evolueren, we stoppen nooit onze zoektocht naar het volgende juweeltje, of dat nu in onze kas is of in ons verflaboratorium. We bieden een Very Impressive Product - verbluffende, verbazingwekkende rozen."