Inloggen
Terug naar overzicht

Dijk van Dijk - Masters in Hydrangea’s

De meesterkwekers bij Dijk van Dijk kweken de meest bijzondere en exclusieve hortensia’s, die de kweker zijn Masterpieces noemt. De hortensia’s van nu, met verrassende kleurschakeringen, prachtige details en bijzondere eigenschappen.

Dijk van Dijk laat zich elke dag verwonderen door de kracht van de natuur. Dat maakt het vak hun passie en zorgt ervoor dat ze echt bijzondere hortensia’s kunnen kweken zoals de winnaar van de Novflora NEW Award 2018 – de Smoked Hydrangea.

Het streven van Dijk van Dijk is om samen met haar ketenpartners meer rendement te halen uit het hortensia-schap. Hortensia is een belangrijk product en pronkt in de top 7 binnen de kamerplantencategorie. Het bedrijf zet met hun nieuwe merk ‘The joy of wonder’ nog meer in op segmentering en daarnaast op de hortensia top of mind maken bij een bredere, jongere doelgroep.

Naast de verwondering, speelt respect voor de natuur een belangrijke rol. Dit uit zich in het zo min mogelijk gebruik van plastic. Dijk van Dijk hoopt hiermee de sector te stimuleren beter naar de duurzaamheid binnen de gehele keten te kijken.