Inloggen
Terug naar overzicht

Vier de herfst met kant-en-klare kransen

De koudere maanden zijn bij uitstek hét kransenseizoen. Een stukje kunst uit de natuur aan de voordeur of in de woonkamer, of een eetbare krans voor de vogels op het balkon? En het beste is: als je er geen tijd voor hebt, hoef je niet zelf aan de slag. De kransen bestel je bij ons kant-en-klaar in allerlei verschillende soorten en maten. Verras je klanten met de mooiste kransen voor dit seizoen.

Natuurlijke herfstkransen
De kant-en-klare kransen in onze webshop zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals mos, dennenappels en bladeren. Voor een minimalistische styling kun je kiezen voor een krans van gedroogde bladeren of takken in dezelfde tint en voor de echte herfstliefhebber is een krans van bladeren, kastanjes en decoratieve pompoenen natuurlijk een must. Klein en subtiel of groot en uitbundig- voor ieder wat wils.


Eetbare kransen

Nee, we bedoelen niet een krans van decoratiefruit, al staan die kransen natuurlijk ook prachtig in een vrolijk najaarsinterieur. Met eetbare kransen bedoelen we kransen met vogelzaden en pinda’s, mooi voor in de tuin en op het balkon. Een aantrekkelijke manier om de wilde natuur in de tuin te halen en de vogels zullen de lekkere snack zeer op prijs stellen.  


Doe-het-zelf
Het hoeft niet, maar uiteraard kun je ook zelf aan de slag gaan met het maken van kransen. De materialen kun je zelf uit de natuur halen, maar voor het gemak vind je ook in onze webshop in een divers assortiment aan decoratiematerialen, zoals mossen, eikenbladeren en dennenappels. Voor het ontwerp van de krans kan je je laten inspireren door de huidige folklore en etnische trends die we veel voorbij zien komen. Bladeren, maar ook droogbloemen en gekleurde linten zijn hiervoor zeer geschikt. Of wat dacht je van een krans van maisbladeren? De zacht bruine bladeren sluiten precies aan bij de natuurlijke trends.