Inloggen
Terug naar overzicht

Prachtige 24e plek voor Noviflora in de Hillenraad100

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouwsector. Slechts 1 procent van de ondernemingen in de Nederlandse tuinbouwsector haalt de Hillenraad100.

Een notering in de lijst is een erkenning voor toonaangevend ondernemerschap. Dit jaar steeg Novifora 30 posities door naar de 24e plek. Een resultaat waar wij met zijn allen keihard aan gewerkt hebben en waar we heel trots op mogen zijn.

Het juryrapport:
"Wat Noviflora in de afgelopen twee jaar presteerde is bijzonder knap te noemen. Of slim, niet voor niets introduceerde deze sierteeltexporteur 'clever' als kernwaarde. Slim is de wijze waarop de keten efficiƫnter werd gemaakt, want Noviflora heeft flink gesleuteld aan de kortste route van kas tot kassa in markten waar zij een stevige marktpositie op hebben gebouwd in de afgelopen 45 jaar. Vernieuwend is hun tool waarmee klanten virtueel mee op jacht kunnen. Het is indrukwekkend om te zien hoe Noviflora het aandurft oude werkwijzen om te gooien om zo een toekomstbestendige koers te kunnen varen."