Inloggen
Terug naar overzicht

Eco-love: Liefde voor de droogbloem

Duurzame, creatieve bloemen die ook nog eens maanden mee gaan. Puur natuur, zonder enige tussenkomst van technologie. Hoe dan, denk je. Simpel. De droogbloem! Droogbloemen zijn al een poosje weer terug in het interieur en veroveren steeds meer de planten- en designwereld. Wilde bloemen, met natuurlijke verpakkingen en creatieve arrangementen. Een kunstobject uit de natuur voor iedereen. We love de droogbloem!

Langzaam leven
Droogbloemen zijn natuur op z'n simpelst, mooist en meest fascinerend. Overal groen is nog steeds een trend, maar we voelen ook een drang naar meer kleur. Droogbloemen nemen ons terug naar een simpelere, rustige tijd. Naar een idee van vroeger, van een hele zee aan bloemen die hangen te drogen aan het plafond van een stal. Ook zien we bij droogbloemen vooral de wilde, inheemse varianten, waardoor een waardering voor onze eigen omgeving weer het hoogtij viert. Kortom, de droogbloem is hier to stay!

Duurzaam en creatief
Dat een droogbloem duurzaam is, spreekt voor zich. Ze gaan immers maanden mee, of langer als je er zuinig mee doet. Voor deze collectie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ecologische bloemen en duurzame verpakkingen. Een hoes van papier in plaats van plastic, en het staat ook nog eens veel mooier! Naast losse bloemen en kant-klare-boeketten vind je ook een aantal bijzondere arrangementen in verschillende maten. Wat dacht je van droogbloemen in een reageerbuisje of in een weckpot? Hierdoor worden de bloemen meteen een echte design eyecatcher.