Inloggen
Terug naar overzicht

Kwekerij Atlantis - dé Medinilla-specialist

Kwekerij Atlantis is dé specialist op het gebied van veredeling, vermeerdering en opkweek van Medinilla’s. Drijfveer achter het bedrijf is de passie voor planten en in het bijzonder voor de prachtige Medinilla.

Naast de bekende Medinilla magnifica in diverse maten kweekt  Atlantis ook andere soorten zoals de Medinilla Belo (rode magnifica variant)  en Medinilla Dolce Vita (lichtroze variant met een compacte plantopbouw) en diverse seizoensgebonden producten, zoals Vitis en Nature’s Best mix. 

Kwekerij Atlantis is MPS gecertificeerd. Er wordt op een milieuvriendelijke manier geteeld waarbij gebruik gemaakt wordt  van natuurlijke vijanden voor bestrijding van ongedierte. Hierdoor worden er aanzienlijk minder chemische middelen gebruikt.

beeld + tekst

Kwekerij Atlantis is een dynamisch en vooruitstrevend familiebedrijf waar innovatie en kennis  hoog in het vaandel staan. Ontwikkelingen en trends worden vertaald naar prachtige nieuwe variëteiten en innovatieve teelttechnieken, die gericht zijn op het efficiënt telen van hoge kwaliteit.