Inloggen
Terug naar overzicht

Vazenparade

Met de juiste vaas geef je een boeket een mooi podium om op te stralen. De vaas is momenteel zeer populair, met expressieve vormen en patronen, van strenge strepen tot felle kleuren en gekke ontwerpen. Onze trendwatchers kwamen veel moois tegen op vele toonaangevende designbeurzen door heel Europa en daarom hebben we ter inspiratie onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Utopia & Utility

Utopia & Utility
Functioneel en toch met een flinke dosis fantasie. De Stacking Vessels van Utopia & Utility zijn gemaakt door verschillende makers en van verschillende materialen, en vormen samen een unieke vaas die een kalm, minimalistisch boeket maar ook een wild, fantasierijk boeket tot nieuwe hoogtes kan brengen. Als je de vaas uit elkaar haalt, zijn de verschillende delen te gebruiken als kleinere vazen of kommen. De multifunctionaliteit van deze vazen past goed bij de praktische, minimalistische en futuristische trends van 2020.

Livada

Livada
Een subtiele, glazen vaas voor een klein boeket, een paar losse snijbloemen of kruiden. Door de stolp die over het boeket heen wordt gezet, blijft de geur van de bloemen gevangen. Door een klein gaatje aan de bovenkant wordt deze geconcentreerde, sterke geur langzaam verspreid. Ook kan je de stolp af en toe even van de vaas afhalen om de geur van de bloemen diep in te ademen.

A Jarra de Rufos

A Jarra de Rufos
Geïnspireerd door traditionele, uitbundige klederdracht van het oude Portugal: deze vaas brengt een stukje geschiedenis weer tot leven. Een beetje barok, een beetje chique en vooral heel creatief. Om de aardewerkvazen zit een plooikraag van 100% pure Portugese wol, gemaakt door Portugese ambachtsmensen. De plooikraag geeft de vaas iets grappigs, maar ook iets statigs, waardoor het boeket een extra laag krijgt.

Lava

Lava
Uit dezelfde studio komt de Lava vaas, een vaas voor een enkele snijbloem. In het midden van de vaas zweeft een vulkanische steen, die omhoog komt drijven zodra er water in de vaas komt. De steen helpt de bloem om rechtop te blijven staan en geeft de vaas iets oers en toch moderns.

TheatreHayon for Bosa

TheatreHayon for Bosa 
Omdat we allemaal wel iets vrolijks en geks kunnen gebruiken: deze grappige vaasjes hebben elk een uniek karakter en lijken soms een beetje tot leven te komen. Goed te combineren met een wild, felgekleurd boeket. Gek is niet gek genoeg voor deze trend.

Caruma

Caruma
Handwerk en natuurlijke materialen: ook in 2020 zien we deze trend weer veel terugkomen. Deze vazen steken de traditionele ambachten letterlijk in een modern jasje met hun vreemde vormen. Mooie vazen voor een subtiel droogbloemboeket of wilde bloemen boeket.

6VASES

6VASES
Creatief, duurzaam en perfect voor fans van strak design. De 6VASES collectie is gemaakt met een 3D printer van gerecycled plastic. Binnen zit een glazen inzetstuk zodat je de vazen met een gerust hart met water kan vullen. De geometrische, futuristische vormen passen helemaal bij interieurtrends van 2020.

Leonor

Leonor
Die glazen jampoten en wijnflessen die je normaal in de glasbak zou gooien? Met Leonor krijgen ze een nieuw leven als hippe vaas. Geheel in lijn met de duurzaamheid en recycle trends zijn deze keramieken 'tops' er in verschillende vormen en maten, om van elk oud glas een vaas te maken. Een mooie manier om je boeketten te verduurzamen.

Bubblegraphy

Bubblegraphy
Voor een groot statement boeket of een klein, kalm natuurlijk boeket. Deze prachtige vazen in verschillende vormen krijgen hun waterige patronen doordat er tijdens het glazuurproces luchtbellen in het glazuur zijn geblazen. De keramieken vazen passen bij de rustige, natuurlijke trends van 2020, maar ook bij de meer luxueuze trends.