Inloggen
Terug naar overzicht

Levoplant: koploper in innovatie

Levoplant was de eerste die een volledig geautomatiseerd teeltsysteem voor de Phalaenopsisteelt liet aanleggen, waarna velen volgden. Ook bij het telen in cups en het toepassen van onzichtbare codes op de pot was Levoplant uniek. Altijd werd er gewerkt vanuit de visie dat een bedrijf betrouwbaar moet zijn en kwaliteit moet leveren.

Ook vandaag de dag willen ze steeds met nieuwe innovatieve producten komen. Waaronder enkele exclusief door Levoplant geteelde plantensoorten. Daarnaast leveren ze Phalaenopsis op ras en hebben ze een geheel nieuw consumentenmerk voor de Phalaenopsis geïntroduceerd, genaamd ILike®.

Levoplant streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Kwaliteit door dag in dag uit een topkwaliteit Phalaenopsis en Cordyline australis af te leveren. Betrouwbaarheid door altijd afspraken na te komen. Dit om beste leverancier van orchideeën en Cordyline australis te zijn. Levoplant heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan; zowel de kwaliteit van producten, als de kwaliteit van werkomstandigheden. Levoplant is dan ook gecertificeerd voor onder andere de keurmerken MPS Florimark, MPS ABC en MPS Social quality.