Inloggen
Terug naar overzicht

OK Plant - Green up your home ‘Gift set’

'Green up your home' is een concept voor een plantendisplay waar twee sterke plantenmerken van OK Plant samenkomen: Little Kolibri Orchids en Little Lizard Greens. Op dit display worden orchideeën en groene planten gecombineerd met sierpotten die aansluiten bij de laatste home & living trends.

Na een succesvolle introductie heeft de vraag vanuit de markt geleid tot de doorontwikkeling van het winkelconcept naar een cadeauset. Vanuit de eigen trendthema's heeft OK Plant decoratief groen gevulde dienbladen samengesteld. De Gift set is verkrijgbaar in acht stijlen en bestaat uit een dienblad met een orchidee (9 cm) uit de collectie van 'Little Kolibri Orchids', twee groene kamerplanten (6 en 9 cm) uit de collectie 'Little Lizard Greens', gecombineerd met sierpotten.

De Gift set is ideaal om als cadeauartikel aan te bieden in je winkel, waarbij er meerdere producten in één keer worden verkocht. De consument kan er vervolgens zelf een uitkiezen. De Gift set is perfect als tafeldecoratie én ook nog eens heel leuk om weg te geven.