Inloggen
Terug naar overzicht

Online update

Wist je dat… er in onze webshop een aantal aanpassingen zijn gedaan om nog makkelijker te kunnen winkelen? Lees hier de nieuwste tricks!

Paginanummering bovenaan 

In de webshop hadden we onderaan het assortiment al paginanummers staan om sneller door de verschillende pagina’s heen te gaan. Nu hebben we deze ook bovenaan de pagina toegevoegd, zodat je niet eerst helemaal naar beneden hoeft te scrollen. Handig om zo nog sneller een product te kunnen vinden! 

Meerdere foto’s op de productdetailpagina

Voor sommige planten en bloemen heb je niet genoeg aan één productfoto in de webshop om een goed beeld te krijgen van het product. Vandaar dat we nu als pilot bij onze Finest-producten zijn gestart met het tonen van meerdere (close-up) foto’s van het product, naast de huidige productfoto. Als deze pilot geslaagd is, zullen we deze functie ook bij andere producten/productgroepen gaan toepassen. Zo zal dit ook interessant zijn voor o.a. de bol-op-pot, waarbij het product zonder bloem wordt uitgeleverd en er dus een foto van de bloem kan worden toegevoegd, en de heester, die per seizoen veranderd. Zo krijg je een beter beeld van hoe het product er uiteindelijk uit zal komen te zien en weet je dus beter wat je koopt. 

Producten scannen met je mobiel of tablet 

Als je onze webshop op je mobiel of tablet opent, zie je rechts bovenin nu ook een streepjescode staan. Je kunt hiermee jouw geleverde product eenvoudig nabestellen door de streepjescode van het product te scannen. Deze functie hadden we al in onze oude Noviflora App, die niet meer beschikbaar is. Op veler verzoek hebben we deze scan-tool nu geïntegreerd in onze huidige webshop om nabestellen makkelijker te maken.