Inloggen
Terug naar overzicht

Handelskwekerij Gebr. Grootscholten

Specialist in een breed assortiment bloeiende seizoensproducten.

Op het moderne bedrijf in Kwintsheul in het Westland wordt een breed assortiment éénjarige zomerbloeiers, cyclamen en andere seizoensproducten geteeld. Oog voor detail maakt Gebr. Grootscholten specialist op de afzet van kleine aantallen bestemd voor de daghandel. 

Het assortiment wisselt continue. In het voorjaar telt het zo’n 50 soorten verschillende zomerbloeiers. Gevolgd door cyclamen en seizoensproducten in het najaar en de winter. Continue wordt gezocht naar uitbreiding; zoals exclusieve of kwalitatief betere soorten die iets toevoegen aan het bestaande assortiment. 

Met gedegen vakkennis teelt Gebr. Grootscholten een kwalitatief hoogwaardig assortiment. Gecombineerd met de hoge eisen die zij stellen bij het afleveren, maakt dat uiteindelijk een compleet verzorgd product wordt geleverd. De planten worden duurzaam gekweekt  door gebruik te maken van aardwarmte als bron van energie. Met de uitbreiding naar 5 hectare is er ruimte om te groeien en is Gebr. Grootscholten klaar voor de toekomst.