Inloggen
Terug naar overzicht

Harmony by nature – Ikigai Oxalis

Geluk kan in vele vormen uitgelegd worden, maar eigenlijk zoeken we het allemaal in balans, tevredenheid, overeenstemming en harmonie. Een unieke omschrijving van geluk is Ikigai, een Japanse benadering van ‘een reden van bestaan’.

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een Ikigai en is het één van de geheimen voor een lang en gelukkig leven. Met de Ikigai Oxalis haal je harmonie naar je winkel en geef je een uniek stukje geluk aan je klant, want elk soort Ikigai staat voor een andere boodschap.

Oxalis Triangularis

De Oxalis Triangularis staat voor wilskracht en wijsheid. Met deze Oxalis geef je de ander kracht om een persoonlijke groei door te maken. Stel je open voor diepere wijsheden en krijg inzicht in wat écht belangrijk is in het leven en wat niet. De Ikigai Triangularis maakt je bewust van de kracht van gedachten en het loslaten hiervan.

Oxalis Papillonicea

De Papillonicea staat voor een gevoel van een nieuwe dag. Waan jezelf in de natuur en ga terug naar de basis. Het frisgroene blad staat voor ontwikkeling en levenslust. Leer om vanuit je hart te leven en te voelen en geef een groene, positieve boost met deze Oxalis. Deze groene Oxalis Papillonicea is ook wel bekend als het geluksklavertje. Omarm de positieve sfeer en bloei van deze plant.

Oxalis Mijke

Met de Mijke kom je tot bloei. Accepteer zoals je bent, koester de band met je geliefde en waardeer je vriendschappen. Jij deelt onvoorwaardelijke liefde met deze Oxalis. Door onvoorwaardelijk van anderen te houden, verspreid je de liefde. Kom tot bloei met de rood gekleurde Oxalis Mijke.