Inloggen
Terug naar overzicht

SV.CO – Net zoals de bakker, elke dag een vers assortiment

SV.CO produceert het hele jaar door een aantrekkelijke collectie potplanten. Ze vergelijken zichzelf met een warme bakker: iedere dag een vers, vrolijk en veelzijdig assortiment. Ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product!

Ze kweken al sinds 1978 bloeiende planten waaronder Chrysanten. Deze kennis gebruiken ze iedere dag om een top product te leveren. Naast hun ruime ervaring, vinden ze innoveren erg leuk en belangrijk, zowel op productniveau als digitalisering. Het plezier dat ze hebben in vernieuwen, stralen ze ook uit. Ze stoppen regelmatig nieuwe delicatessen in onze koektrommel, zo ook nu met de ‘Suntaste’. 

NIEUW - De Chrysant Suntaste 

Na jarenlang intensief veredelen door Dümmen Orange is er nu de Chrysant Suntaste. Deze naam komt niet uit het niets. ‘Sun’ door de vorm van de bloem die lijkt op de zon en ‘taste’ vanwege de link naar eten die ze bij SV.CO altijd hebben – een nieuwe smaak! 

Het bloemtype is volledig nieuw, het is een anemoonvormige bloem, zoals we die nog niet eerder gezien hebben. Het nieuwe bloemtype in combinatie met de onwijs sterke genetica van de potchrysant, geeft veel vertrouwen in het product. De nieuwe delicatesse van SV.CO is verkrijgbaar in de kleuren Yellow, Peach en Pink en richting het najaar wordt hier de kleur Red aan toegevoegd.  

Qua verpakking zijn er twee opties: een vrolijke, opvallende sierhoes met de kleuren van een zonsopgang én de neutrale, duurzame SV.Box. Deze box, gemaakt van gerecycled materiaal, zorgt dat het product zonder tray en hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.