Inloggen
Terug naar overzicht

Let it snow, let it shine

De dagen worden korter, de nachten worden langer en dat kan maar één ding betekenen… Kerstmis komt eraan! Dus laten we een kijkje nemen in ons kerstassortiment.

Er zijn namelijk twee dingen die wij vaak associëren met kerst: lampjes en sneeuw. Daarom hebben wij deze twee samengevoegd tot één assortiment, want wie houdt er nou niet van bloemen en planten met lichtjes of sneeuw?

Veel mensen vinden dat een perfecte kerst wit hoort te zijn. Maar aangezien de weersomstandigheden niet te voorspellen zijn, wijkt de realiteit soms af van onze dromen. Toch kan jij het binnen laten sneeuwen! Met de besneeuwde Abies nobilis Paraffine of hippeastrum hoef je niet meer eindeloos te verlangen naar sneeuw deze winter en kan jij zelf zorgen voor die perfecte witte kerst. 

 

Ondanks de gezellige sfeer rondom de kerstdagen, kunnen de komende maanden donker zijn. De dagen worden korter terwijl de nachten langer worden. Lichtjes kunnen deze donkere dagen open breken en zorgen voor een knus gevoel. Daarom zijn bijvoorbeeld de Tillandsia en de Phalaenopsis met lichtjes niet alleen perfect voor de kerstdagen, maar voor alle wintermaanden. 

 

Dus laat jouw winkel stralen!