Inloggen
Terug naar overzicht

Retro Picnic

Dit thema staat in het teken van hernieuwbare materialen zoals kurk, schors, jute, gras en diverse soorten hout. Zo kunnen we in alles onze verbondenheid met de aarde en onze gezamenlijke oorsprong uiten.

Zacht ontmoet hard, waarbij de combinatie met marmer, steen of metaal een sobere look geeft. De tijd ademt een streven naar het oorspronkelijke, een authentieke, grove stijl, getekend door leeftijd en gebruik. Dat zien we ook in geweven materialen, klei en keramiek. Echt handwerk vormt in combinatie met rustieke, ruwe oppervlakken een eerbetoon aan de pracht van de natuur en de ambachtelijke kunde van vroeger. Een hulde aan het leven en het patina van de tijd. 

Het kleurenpalet valt op door de retromood en is gebaseerd op natuurlijke materialen. We vinden lichtbruine nuances, gebrande rode tinten, matgroen, mosgroen, saliegroen en een lichte betongrijze kleur.

De grens tussen binnen en buiten vervaagt, en als vanzelf voelen we ons dichter bij de natuur. We voelen ons gesteund door de stabiliteit, geborgenheid en kracht die ervan uitgaan.