Inloggen
Terug naar overzicht

Een onvergetelijke, bloemige dag

Is de grote dag van je klant eindelijk aangebroken? Naast de ringen, taart en gasten, spelen bloemen een grote rol op een bruiloft. Jij kan helpen de droom van jouw klant waar te maken.

Een trouwboeket, corsages, tafelstukken en andere decoratie van bloemen; ze voegen allemaal een romantische sfeer toe aan de onvergetelijke dag. 

Bijna alle bloemen zijn geschikt voor een bruiloft, maar één is er bij uitstek geliefd door iedereen: de roos. Zeker omdat de bloem liefde schreeuwt! De hartvormige bloemblaadjes staan voor liefde en vertrouwen, terwijl de doorns aanduiden dat liefde niet altijd rooskleurig is. Je zou bijna zeggen dat er geen geloftes meer nodig zijn, sinds de rozen op zich al de boodschap overbrengen. 

 

Rozen zijn beschikbaar in een miljoen verschillende kleuren. Toch zien we dat pastelkleurige rozen een trouwe getuige blijven op bruiloften. De keuze tussen de grote variëteit aan rozen is een luxe probleem, maar als wij een tip kunnen geven: kies voor een roos met een heerlijke geur. Want van alle zintuigen, is reuk het sterkste zintuig om een langdurige herinnering te creëren. En een trouwdag is een dag die jouw klant voor altijd wil herinneren!

Prachtige bloemstukken met rozen zullen de aandacht trekken van de gasten op de bruiloft. Dat is in ieder geval wat jij wilt als bloemist, maar ook als bruid of bruidegom. De bloemstukken kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden bij de ingang van de zaal of op de auto waarmee de twee tortelduifjes hun toekomst samen tegemoet gaan. Vergeet bovendien de tafelstukken niet. Grote bloemstukken met rozen als pronkstuk in het midden om de gedekte tafels compleet te maken.

 

Een ding is zeker; op een bruiloft kunnen er nooit te veel rozen zijn! Rozen zijn niet alleen geliefd omdat ze eenvoudig en simpel zijn, maar ook omdat ze klassiek en modern zijn. Hierdoor passen ze bij elk bruiloft thema. 

 

Bekijk hier ons assortiment trouwrozen.