Inloggen
Terug naar overzicht

Trendy houten plantenbakken

Eindelijk kunnen wij je voorstellen aan ons nieuwe assortiment van stijlvolle en duurzame plantenbakken. Hopelijk vind je ze net zo geweldig als wij!

Ze zijn gemaakt van gerecycled acacia hardhout en de waterdichte inzetbak is gemaakt van gerecycled plastic. Bovendien is het hout geïmpregneerd, wat ervoor zorgt dat ze zowel buiten als binnen kunnen stralen. 

De strakke horizontale latten geven een stoere, robuuste look. Door de vele maten en vormen is er voor elke ruimte is er een geschikte plantenbak. Zo zijn er kleine en grote bakken, maar ook ‘dividers’, die op een mooie manier ruimtes kan afscheiden. Alle plantenbakken zijn beschikbaar in twee kleuren: zwart en de natuurlijke kleur van het acaciahout. Zo is er een warme en sfeervolle plantenbak voor iedereen. 

 

Elke plantenbak is voorzien van een uitneembare inzetbak en sommige hebben wieltjes, wat het makkelijk maakt ze te verplaatsen van de ene naar de andere kant. Dus ze zien er niet alleen goed uit, maar ze zijn ook nog eens voorzien van alle moderne gemakken.