Inloggen
Terug naar overzicht

Very peri is wat we nodig hebben

Voor de allereerste keer heeft Pantone een compleet nieuwe kleur gemaakt en gekozen als ‘kleur van het jaar 2022’, namelijk: Very Peri. Terwijl ze normaal gesproken kiezen van een standaard kleurenpalet, stappen ze hier nu vanaf en verbreken ze alle tradities.

Dit komt overeen met de rumoerige en transformerende tijd waar we in leven. We passen ons voortdurend aan, waardoor een verandering als deze beter past dan ooit. 

Very Peri is een nieuwe blauw tint: een combinatie van blauw met een violet-rode ondertoon. De kracht van de combinatie van deze twee kleuren is precies wat we nu nodig hebben. Zo snakken we naar de consistentie en betrouwbaarheid van het blauw en de spanning en energie van het rood. Samen creëert dit de vrolijkste en warmste blauwe tint. Net als het warme gevoel dat je krijgt wanneer je naar lavendel of de Clematis Köningskind kijkt. 

We leven in een wereld die continue veranderd en tijdens deze veranderingen moet men creatief en vindingrijk zijn, dit is exact wat Very Peri stimuleert. Deze kleur symboliseert positieve veranderingen, dat ons verrijkt met een nieuw speelveld vol eindeloze mogelijkheden. Het geeft ons een nieuwe visie terwijl wij ons leven proberen te herschrijven. Sinds we uit een intense en lange periode van isolatie komen, verlangen we naar creativiteit om talloze kansen in de toekomst te vervullen. Dus tackle de mogelijkheden die voor je liggen en ga voor Very Peri-gekleurde bloemen en planten!  

Laat je inspireren door de Very Peri-gekleurde planten en bloemen in ons assortiment.