Inloggen
Terug naar overzicht

Houd me vast

Iedereen kan soms wel een beetje hulp gebruiken om te groeien, dus ook klimplanten. Hiervoor worden klimstokken gebruikt: een steunpilaar om omhoog te groeien en om kracht te winnen om te stralen.

Waar ze voorheen stokken gebruikten die gemaakt waren van niet-recyclebare materialen, zijn de nieuwe Kratiste klimstokken gemaakt van 100% afbreekbaar materiaal. Het bestaat uit olifantsgras, aardappelschillen, maiszetmeel en suikerriet. Een nieuw groen alternatief, wat naar onze mening het nieuwe standaard zou moeten zijn!

De stoere structuur van de paal ziet er niet alleen super gaaf en natuurlijk uit, het is ook erg praktisch. In het Grieks betekent Kratiste ‘hold on’. Een perfecte naam, aangezien de klimstok zorgt voor een goede houvast en ook nog zorgt dat er water wordt vastgehouden, waardoor de luchtwortels extra water kunnen opnemen. De stokken zijn geproduceerd op de groenste manier en alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Tijdens het verbouwen van het olifantsgras worden geen pesticiden, plastic of andere schadelijke stoffen gebruikt. Alles voor duurzame plantenondersteuning!

 

Wij zijn groot fan, hopelijk jij ook! Bekijk het assortiment klimplanten met Kratiste stokken eronder.