Inloggen
Terug naar overzicht

Pligt Professionals – Driven by passion

Mensen blij maken met een plant! Dat is de missie van Pligt Professionals. Met vakmanschap en passie produceert deze kweker ieder seizoen bloeiende verrassingen. Deze keer zetten we de Amorosa Line rozen in de spotlight.

Amorosa Line staat symbool voor liefde, geluk, vreugde en verbondenheid. Deze plant van de liefde vult elke woonomgeving met een heerlijke warmte en romantische uitstraling. Amorosa is geselecteerd op extreem grootbloemige rassen met een luxe uitstraling en extra emotie. Een groot deel van de Amorosa Line bestaat uit ‘Infinity’ (langer houdbaar) cultivars van Deense herkomst. Kenmerkend zijn de dikke knoppen, stevige stelen, majestueuze bloemen en de bijzonder lange doorbloeitijd. Amorosa Line is winterhard en dus ook geschikt als tuinroos.

Pligt Professionals behoort tot de top van Europa als het gaat om vooruitstrevend-, innovatief- en MVO telen. Ze zijn in het bezit van de keurmerken MPS-A, MPS GAP, MPS SQ en de kwekerijen zijn volgens de normen van ‘Groen Label kassen’ MVO betekent voor Pligt Professionals gewoon: op een eerlijke en menselijke manier zaken doen. Nuchter, maar met passie.