Inloggen
Terug naar overzicht

Mysterieus mos

Mos kan worden vergeleken met een groen tapijt, dat er op de een of andere manier betoverend en mysterieus uitziet. Er zijn meerdere soorten mos, verschillend in kleur en textuur, elk met een eigen functionaliteit. Perfect voor in de tuin, of wat dacht je van een mos-schilderij om het binnenshuis te vergroenen?

Harmonieuze tuin

Sterke soorten mos, zoals ‘Forest moss’, kunnen een goed alternatief zijn voor gras of tussen een pad van staptegels. Aangezien dit soort mos het aankan als mensen erop lopen en het relatief goed tegen plagen en ziektes kan. Mos brengt elke tuin tot leven, maar op een kalmerende manier. Het straalt rust en harmonie uit, en dat is precies waarom het ook veel wordt gebruikt in Japanse tuinen. In de zomer krijgen sommige soorten zelfs kleine bloementjes, hoe leuk!

 

Levende kunst

Ben je altijd op zoek naar leuke, groene accessoires voor jouw klanten? Iets anders dan een plant? Een muur of schilderij van mos is het antwoord en zal ieder interieur tot leven brengen. Het is modern, fris, natuurlijk en het verbetert de akoestiek. Een ander groot voordeel, voor iedereen die geen fan is van schoonmaken, is dat het stof absorbeert. Dit juweeltje van de natuur transformeert een simpele kale muur in een groene oase en heeft dankzij de grote verscheidenheid aan mossen eindeloze ontwerpmogelijkheden.

 

Zie al ons aanbod in mos hieronder.