Inloggen
Terug naar overzicht

Land life

Het kleurenpalet van dit thema is geïnspireerd op de aarde zoals gezien op afstand, vanuit de ruimte. Een betrokken, bewolkte hemel, diepblauwe oceanen, en lichtere meren, bossen en velden.

Al deze blauwtinten geven een gevoel van zelfvertrouwen en helderheid, en worden gecombineerd met het groene van de natuur om onze leefruimte te verrijken. We maken het knus en creëren fijne plekken waar we graag verblijven om te ons te ontspannen en na te denken over de gebeurtenissen van het jaar. We besteden veel tijd aan ons digitale leven, en dat wekt een verlangen naar saamhorigheid met de natuur en de aarde. 

Het dieren- en plantenrijk leveren volop inspiratie. Kleuren, motieven, materialen en design hinten naar dieren en plantaardige materialen zoals eikels, schors, bladeren, noten en vruchten. De kleuren zijn eenvoudig en ongecompliceerd zoals die van onze planeet, en ze worden getemperd door kalmerende, zachtere tinten zoals roomwit, puimsteen, diepblauw, klei, bosgroen, mosgroen, duifblauw en lavendel. Dit zijn geen kleuren die veel aandacht en fel licht nodig hebben, ze willen juist rust, helderheid en geborgenheid bieden in veranderende tijden.