Inloggen
Terug naar overzicht

Ode aan de kamerplant

Planten hebben een positief effect op de sfeer binnenshuis! Nu het buitenseizoen langzaam ten einde loopt, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met kamerplanten.

Een (of meerdere) voor elke kamer; van de woonkamer en keuken tot de bad- en studeerkamer. Bedenk het podium en vind de perfect artiest!

Adviseer je klanten om verschillende planten te combineren. Meerdere planten samen maken immers een grotere indruk dan de planten afzonderlijk in een ruimte. Er is geen goed of fout, zolang er maar rekening wordt gehouden met de standplaats. Ga voor groen of kies planten in spectaculaire kleuren, zoals de Aglaonema Cherry Baby, de Calathea Fusion White en de Philodendron Pink Princess. Het kleurenpalet van planten is eindeloos! Een andere manier om de juiste planten met elkaar te combineren is op basis van de vorm. Zet de Alocasia Frydek, de Brighamia Hawaiian Palm en de Epipremnum 'N Joy bij elkaar, et voila: ‘levende designer items’ voor in de kamer. 

Dus bestel de mooiste planten voor in je winkel en help je klanten hun huis te restylen nu het binnenseizoen er weer aankomt!