Inloggen
Terug naar overzicht

Nu ook online: reclamaties indienen

Het indienen van reclamaties kan bij ons tegenwoordig een stuk makkelijker en overzichtelijker online met een paar drukken op de knop. Op de webshop vind je binnen jouw persoonlijke profiel een nieuw tabblad ‘reclamaties’.

Hier vind je een overzicht van je ingediende reclamaties. Daarnaast zie je een knop voor het aanmaken van een nieuwe reclamatie. Zodra je hier op klikt, krijg je een lijst met jouw aangekochte producten te zien. Een grijze regel betekent dat je geen reclamatie meer kunt indienen, aangezien de tijd (48 uur na levering) verstreken is. Voor de witte productregels kun je wel een reclamatie indienen. Hiervoor klik je op ‘start’ naast het product om vervolgens alle informatie in te vullen. Zodra alles gespecifieerd is kan de reclamatie worden ingediend en is het aan jouw accountmanager om de reclamatie te beoordelen. Wij streven ernaar om binnen 1 dag actie te ondernemen. Jouw accountmanager kan de reclamatie beoordelen met: toegewezen, afgewezen of in behandeling. De status hiervan kun je vinden in het reclamatie overzicht, maar je accountmanager zal ook persoonlijk contact opnemen voor eventuele toelichting. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact opnemen. 

Wij zullen de webshop continue blijven verbeteren, zodat het voor jou als klant steeds makkelijker wordt om bij ons te winkelen.